برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reza76622201 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
PCs, external storage, and other devices that require lower power consumption and cool, quiet operation
این ترجمه گوگل
رایانه های شخصی ، ذخیره سازی خارجی ، و دیگر دستگاه های که نیاز به مصرف کمتر برق و خنک ، آرام عمل
اینم توضیحات بنده در پست قبل
من نگفتم وسترن خوبه نه گفتم بده ، این هارد سری گیرین برای مصارف خارجی و سیستمهائی که نیاز به مصرف پائین دارند طراحی شده ، توی سایتش هم نوشته و شخصا با تعداد زیادی از اون مشکل داشتم که ریشه یابی کردم و دلیل خرابی زود هنگام این سری رو پیدا کردم
برای 1000 مین بار میگم هیچ کجا نگفتم این هارد XT رو میگیرم و هیچ کجا هم توصیه نکردم به کسی بگیره . اگر کردم بفرمائید
بقیه حرفاتون و مدارکتون هم مال هاردهائی که ندیدم ، تست نکردم و تو بازار نیست .
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 28-12-09 انجام شده است
کاربر شهرسختافزار
پستتون رو به مديريت گزارش کردم اگر تا فردا رسيدگي نشد خودم بهتون پاسخ مي دم.
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اقا رضا جان پاسخ سوالهای مرا نداده اید!!!!!!!!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتیاج به گزارش نیست . یک بحث منطقی داشته باشیم بر اساس بنچمارک فکر نمیکنم احتیاج به گزارش داشته باشه .
کاربر شهرسختافزار
عزيز. نيازي به تنظيم Jumper نيست. اما کلا کارآيي هاردديسکت چون خودش Sata II هست و مادربوردت Sata I هست(طبق اظهار خودتون) افت کارآيي بدنبال داره و با سرعت واقعي کار نميکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما هيچ مشکلي براتون ايجاد نمي کنه.
asibi (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اقا رضا اون هاردی که من رو سیستمم تست کردم ساتا 1 بود !!!!!!!!!!!1
|
|
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط asibi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزيزم. پاسختون رو در پيغام خصوصي که ارسال کرده بوديد براتون فرستادم. بازم سوالي بود در خدمتم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asibi (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
اقا رضا جان واقعا ازت ممنونم تا حالا چند بار با راهنماییهای مفیدت به من کمک بزرگی کردید!!!
reza76622201 (28-12-09)
کاربر شهرسختافزار
خواهش مي کنم. خوشحال مي شم بتونم کاري براتون انجام بدم.
فقط از نظر وجداني خيالم راحته که قطعه اي رو که پيشنهاد مي دم به کيفيت و کارآييش مطمئن باشم تا دوستان رو دچار مشکل نکنه.
سوالي بود در خدمتم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
asibi (28-12-09)
این چارت هم ببینید :
http://www.tomshardware.com/charts/2...hput,1010.html
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks