سلام
اینجا که دیگه شبیه کل کل کردن داره میشه ( منم که عاشقشم ) به همین راحتی چنتا یوزر مثل من خیلی راحت راجع به یک برند (یک برند ها نه یک مدل خاص اونم با ذکر سریال ساخت ) نظر می دن پدر کارخانه به اون بزرگی رو با اطلاعات بسیارشون در می یارند .
اولا شاید به سن شما ها قد نده شاید هم بیشتر قد بده اما اونا که قدیما رو یادشون ماشین باز های خیلی وارد خوب یا بد بودن پیکان رو از روی شماره موتور تشخیص می دادند یا یه زمانی یه سری پیکان معروف شد به پیکان عالی نصب همه اونها پیکان بود با همان قطعات اما یه سری از یه سری دیگه گرون تر بود در باره قطعات کامپیوتر هم همینه اگر قرار مقایسه ای بشه باید با ذکر مدل دقیق و شرایط دقیق این مقایسه انجام بشه سری سیگیت 11 هم مشکل خاصی نداشت اما تا اونجا که من یادمه بخاطر همان مشکل کوچیک هم از سطح بازار جمع شد البته بازار جهانی و باز تا اونجایی هم که یادمه از اون گروه هارد ها چیزی زیادی وارد بازار ایران نشد یعنی گستر دگی سری 11 توی ایران مثل سری 12 نبود و چیزی هم که از سری 11 توی بازار ایران هست از اون سری مشکل دار نبود از این اتفاقات هم زیاد می افتاده سونی هم یه مدت باطری لب تاپ هاشو از بازار جمع کرد BMW هم چند وقت پیش کلی از ماشینهاشو به کارخانه برگردوند به خاطر یک مشکل کوچیک اتفاقا این از نشانه های برند های بزرگ و مطرح دنیاست پس این نه تنها ایراد نیست که حسن هم هست.
اما راجع به هارد وسترن دیجیتال همانقدر خوبه که سیگت و برای زیر سئوال بردن اسم این برند ها نه من نه شما و نه هیچ مهندس تر از من و شمایی توی ایران صلاحیت نداره که اگر داشت الان ما خودمون هم قطعه ساز بودیم نه این که افتخارمون برند های فراسو و گرین باشه که هر دو هم هیچ وقت تولید کننده بزرگی نبودند و تمام سعی شون مطرح کردن برند شون بوده تا تولید داخل ( که البته اینم خودش کار بزرگی) پس خواهشا اگر با مدل خاصی مشکل دارید که خوب این هم طبیعی هر کس تجربه ای داره دیگه اون مدل رو به کل برند مربوط نکنید حالا دیگه مقایسه سری های ساخت هر مدل پیش کش.
در اخر هم بر همه واضح و مبرهن است که Western digital Caviar Black edition سری خیلی خوبی به همین دلیل هم مدل های مشابه اش از برند های دیگه و حتی از سری سبز خود این برند خیلی گرون تر پس نمیشه با هارد های ارزان تر از خودش قیاس بشه.
درمورد لینک بهادر خان هم من که نتونستم ببینم یا لینک مشکل داره یا PC من اما اگر قرار به مقایسه باشه این هم یه لینک که دو تا هارد هم قیمت از این دو برند رو ازمایش کرده در اخر هم نتیجه گرفته بین این دو مدل سیگت 20 % سری تر اما همانطور که قبلا هم گفتم دلیل به برتری هر کدوم از این دو تا برند نمیشه.
اگر هم مثل آدم های یه کم عصبانی حرف زدم معذرت می خوام نه سیگیت ارث بابام نه وسترن دیجیتال مل زن بابام.
یه ویرایش هم بزنم اگر پست بالایی رو می دیدم لازم نبود خودم این قدر روضه بخونم در ضمن قیمت دقیق الان ندارم ولی فکر کنم تفاوت قیمت سری بلاک بیشتر از 20% مثلا سری بلاک 500 گیگ نزدیک 95 هزار تومان اما سیگیت بارکودا 12 500 گیگ 51 هزار تومان شاید حالا تو ظرفیت های بالا تر این تفاوت کمتر باشه اما باز فکر کنم بیشتر از 20%

Bookmarks