خبات کریمی (28-12-16)
کاربر شهرسختافزار
سلام و خدا قوت به کاربران مدیریان عزیز،
میخوام ssd بخرم،بین دو مدل موندم:
Crucial M550 SATA3 512GB و Plextor M7V SATA3 512GB
تو سایت کروشیال ecc داره ولی در مورد dram و نوع فلشش صحبتی نکرده ولی قابلیت های زیادی رو زده. پلکستور زده tlc و 768mb ddr3 .
حالا نظر شما کدومه؟ لطفا دلیل رو هم بگید.
ضمنا تفاوت قیمتشون هم 20 هزار تومنه
ممنون
آخرین ویرایش توسط sardar74 در تاریخ 28-12-16 انجام شده است
خبات کریمی (28-12-16)
|
|
Crucial M550
را خیلی میپسندم .
اطلاعات کامل و بررسی
Crucial M550 512GB SSD Review
sardar74 (28-12-16), خبات کریمی (28-12-16)
درود
هرچند M550 قدیمیه، اما نوع MLC هست و مطلوب تره، با این حال پلکستور بادوام تره.
به صورت کلی M550 برتری داره مگر حجم خواندن و نوشتن بالایی داشته باشید.
کاربر شهرسختافزار
این قابلیت که پلکستور داره ارزش اعتنا داره؟ رم منم 32 اه
PlexTurbo
PlexTurbo is an intelligent SSD RAM caching solution using system RAM to accelerate SSD storage performance. It boosts the service life of the SSD while vastly accelerating access speed performance.
( Recommend DRAM capacity: 32GB )
اگر میزان رمت به قول نوشته 32 گیگ هست بله ارزش داره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardar74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sardar74 (28-12-16)
کاربر شهرسختافزار
با توجه به ظرفیت رم من و قابلیت توربو، حالا کدومو پیشنهاد میدین؟
|
|
نظرم را گفتم . عموما نظرم را با توجه به تجربه کار کردن دیوایس های مختلف میدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sardar74 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
sardar74 (28-12-16)
کاربر شهرسختافزار
ضم تشکر از راهنایی کامل و سریعتون، من با توجه به کارایی های خاصش مثل ecc و rain و فناوری تقسیم کارش تصمیم دارم فردا برم تهران بخرمش، فروشنده خوش قیمتی مورد نظر دارین؟ تو سایتای پر فروش 595 اه
آخرین ویرایش توسط sardar74 در تاریخ 28-12-16 انجام شده است
sardar74 (28-12-16)
کاربر شهرسختافزار
بازم ممنون از راهنمای تون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-12-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks