عموما 7200 هستند .
هم وسترن و هم سیگیت خوب هستند . گارانتی معتبر داشته باشه ریفر نیست .
این کش SSD متغیر هست مدل با مدل فرق میکنه .
سلام بر همگی.
من قصد خرید یک هارددیسک SSHD به عنوان هارددیسک اصلی سیستم(لپ تاپ) با ظرفیت 1 ترابایت و سایز 2.5 اینچی رو دارم.
سوالم اینجاست در مورد بخش HDD، سرعت می بایست 5400 RPM باشه یا 7200 ؟
چون هارددیسک قبلی که 5400 بود(هارد HDD) سرعت مطلوبی نداشت.
در حال حاضر، بهرین برند و مدل SSHD، سری Slim وسترن هست یا سیگیت و یا مدل دیگری؟
ممنون میشم در مورد مدل، راهنمایی دقیق تری کنید و همچنین در مورد گارانتی که از لحاظ "ریفری" بودن هم مشکلی نداشته باشه.
لطفا همچنین محدوده قیمتی رو هم مشخص کنید برای این نوع هارد.
همچنین یک سوال فنی: مگه در هارد های SSHD، کلا کش جاش رو به حافظه از نوع SSD نداد؟ پس چرا اینجا در دیجی کالا، برای این مدل 64 مگ کش مشخص کرد؟(جدا از 8 گیگ SSD)
Seagate Desktop SSHD 1TB 64MB Cache Internal Hard Drive ST1000DX001 |
آخرین ویرایش توسط WHOAMI در تاریخ 22-01-16 انجام شده است
|
SajjadKhati (23-01-16), WHOAMI (22-01-16)
ممنون میشم یه مدل 7200 یا یک سری قابل اعتماد + محدوده قیمتی معرفی کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
طی تحقیقات بیشتر، شرکت وسترن ظاهرا فقط همین دو مدل SSHD رو داره(یکی 2.5 و یکی هم 3.5 اینچ) که هر دو هم 5400 هستن.
Performance Versus 2.5-in. 5400-RPM/7200-RPM
Seagate Laptop SSHD 1TB Review | StorageReview.com - Storage Reviews
WHOAMI (23-01-16)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس از جستجو های بسیار زیاد در پاساژ ها و بازار های کامپیوتری کل تهران! با دردسر بسیار زیاد تونستم یه هارد SSHD پیدا کنم که همون مدل ST100LM014 هست. متاسفانه ظاهرا گارانتی درست و حسابی هم نداره(به من که کارت گارانتی ندادن اما گفتن گارانتی آسمان هست ظاهرا و همچنین گفتن اصلا این SSHD ها گارانتی هایی مثل سازگار و ... وارد نمیکنه). خلاصه هارد رو خریداری کردم، اما با تعجب دیدم دور هارد 5400 هست نه 7200!
در مقاله بالا در خط دوم اشاره شده که سرعت چرخش 5400 هست، اما در مشخصات 7200 هم گفته شده برای این هارد.
روی هارد هم اصلا نزده سرعت چرخش چقدر هست.
خلاصه من گیج شدم اصلا آیا این SSHD ها هارد های معتبری هستند یا خیر؟ چرا به این سختی در بازار یافت میشه و گارانتی نداره؟
|
چند ماه پیش تو بازار زیاد بود . به نظرم عجله کردی . صبر میکردی دوباره موجود میشد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WHOAMI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WHOAMI (31-01-16)
آخه در هنگام خرید، فروشنده تاکید کرد که این شماره سریال، همگی 7200 RPM هستن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا برای یکی دیگه از لپ تاپ ها هم قصد تعویض هارد رو داریم، نمیدونم دوباره برم دنبال همین مدلی که اصلا مشخص نیست 5400 هست یا 7200! یا مستقیما برم یه هارد HDD با سرعت 7200 بخرم؟
در این صفحه هم سیگیت زده بخش Laptop SSHD از ظرفیت 500 گیگ تا 1 ترا، 7200.
که این مدل هم دقیقا در همین صفحه درج شده. حالا در منابع دیگه،از جمله کامنت های سایت Newegg گفته شده این 5400 هست.
در ضمن، وقتی لپ تاپ رو باز کردم تا هارد رو تعویض کنم، یه روکش از جنس ورق نازک آلومنیومی در قسمت زیری هارد بود که وقتی یوتیوب هم کردم مدل لپ تاپ رو، همگی مدل ها داشتن این ورق رو.Writes are ok but not as fast as a 7200 rpm drive
این ورق برای خود هارده و اتصال مجددش الزامیه؟ و یا فقط برای همون هارد قبلی بوده و چسبوندن مجددش الزامی نداره؟
اون لایه در اصل برای انتقال حرارت هست و کار دیگه ای نمیکنه . هاردهای 7200 هم روی لپتاپ مشکلات خاص خودش رو دارند صدای زیاد اصلی ترین موردشون هست . در کل برای لپتاپ توصیه اصلیم خرید ssd هست . مخصوصا قیمت های سامسونگ هم مناسبه همچنین زوتکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WHOAMI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
اون لایه در اصل برای انتقال حرارت هست و کار دیگه ای نمیکنه . هاردهای 7200 هم روی لپتاپ مشکلات خاص خودش رو دارند صدای زیاد اصلی ترین موردشون هست . در کل برای لپتاپ توصیه اصلیم خرید ssd هست . مخصوصا قیمت های سامسونگ هم مناسبه همچنین زوتکبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط WHOAMI برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WHOAMI (31-01-16)
برای SSD باید قیمت زیادی رو برای حجم ذخیره سازی بسیار اندکی بدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بخوام هارد دوم هم اضافه کنم، دوگانگی سرعت پیش میاد و باز هم در Performance کلی سیستمم تاثیری نداره. مگه روی یک هارد 128 گیگ سامسونگ 850 پرو، چند تا نرم افزار میشه نصب کرد؟
------------------------
در این Data Sheet سیگیت، این اعداد برای 5400 و 7200 همین مدل خودشونه؟ پس چرا 5400 چندین برابر سریعتر عمل میکنه از 7200؟
آخرین ویرایش توسط WHOAMI در تاریخ 31-01-16 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks