ahmad9891 (02-02-16)
موقع خرید بخواهید تست بگیرند . چون این رم ها حتی بدون تست مم تست هم ایرادشون مشخص میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmad9891 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ahmad9891 (02-02-16)
باسلام خدمت استارتر محترم و دوستان پاسخگو که جای استاد بنده رو دارند
در خصوص برندهای رم DDR2 خواستم خدمتتون عرض کنم Patriot بسیار برند خوبی بود اگر بتونید کار کرده گیر بیارید بسیار عالیه و تاجایی که در جریان هستم تقلبی نداره
پخش کننده قطعات و تجهیزات کامپیوتر
Yahoo id: karin.foroosh
|
ممنون از راهنماییتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sezarshop برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنظر شما قیمت مناسب برای رم 2 گیگ چقدره ؟ 1 چطور؟
به نظر شما کدوم برند امکان تقلبی بودنش کمتره البته کارکردهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اپیسر - ocz - کینگستون با گارانتی سریز - مرکز حافظه ایران -twinmosبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmad9891 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من امید عزیز تمام راهنمایی ها رو انجام دادن من فقط برای اینکه این سوالتون بی جواب نمونه اضافه کنم که این نرم افزار memtest تا حد زیادی می تونه سلامت رمی رو که خریدید نمایان کنه و این رو هم بگم که اگه از برند کینگستون گیر آوردید بخرید بهتر هست چون سازگاری بهتری هم داره در کل خرید جنس دست دوم هم مشکلات خودش رو داره دوست منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmad9891 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ahmad9891 (04-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks