حافظه SSD سرعت بوت شدن ویندوز را بالا میبره و سیستم بسیار روان بوت و آماده به کار میشه .
SAMSUNG 850 EVO انتخاب خوبیه
-------
سلام . یک چنتا سوال دارم .
اول اینکه من میخوام یک اس اس دی 120 یا 128 گیگ بگیرم برای ویندوز و یک هارد 2 ترا وسترن بلو هم دارم . میخواستم بدونم چطور به سرعت پردازش سیستم کمک میکنه آخه هارد هرچند سرعتش بالا باشه اما داره از سرعت پایین هارد وسترن استفاده میکنه و وسترن نمیکشه بیش از اون اگر کمک میکنه لطفا توضیح بدید چطور و اینکه توی بازی ها هم اثر میزاره یا نه.
دوم یک هارد میخوام دورو بره قیمت 250 128 لطفا راهنمایی کنید کدوم بهتره و از نظر کیفیت خوبه .
ممنون.
|
mohammad- (17-05-16)
اتفاقا الان دیدمش بعد میخواستم بدونم باید Raid کنم؟ و یک توضیح در مورد این اصطلاح میدید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAID خیر . فقط روی SSD ویندوز میزیزید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad711 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (17-05-16)
خب اگر من بازی یا اپ و روی اون اجرا کنم چی میشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکسری از برنامه سریعتر اجرا میشه و روانتر کار میکنه . مخصوصا برنامه هایی که نیاز به فایلهایی دارن که روی SSD هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mamad711 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohammad- (17-05-16)
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks