سلام
تو هاردهای وسترن کدوم بهتره ؟ black یا red ?
کاربر شهرسختافزار
سلام
تو هاردهای وسترن کدوم بهتره ؟ black یا red ?
|
|
7970 (05-12-16), hichkas62 (05-12-16), SajjadKhati (05-12-16)
کاربر شهرسختافزار
واسم عمر هارد از همه چی مهمتره . چون می خوام اطلاعات مهمی روی اون بریزم. زیاد سرعت و موارد دیگع واسم اهمنیت نداره. از اینها کدوم یکی واسه این منظور بهعتره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان لایف سرویس داره عرضه می کنه . مال اون هم همینطوره ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یه بلک خریدم که خراب بود دادم گارانتی. می گه الان موجود نداره و می خواد جای اون رد بهم بده. چیکار کنم ؟
بگم صبر می کنم تا بلک بیاد یا همون رد بهتره بگیرمش ؟
آخرین ویرایش توسط hichkas62 در تاریخ 05-12-16 انجام شده است
بلک سریعتر هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
عمر و دوام چی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (05-12-16), SajjadKhati (05-12-16)
|
|
hichkas62 (05-12-16)
کاربر شهرسختافزار
با تمام این توصیفات در کل شما بجای بلک ، رد را قبول می کردید یا صبر می کردید تا بلک بیاد ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چون اطلاعاتم واسم از هر چیز مهمتره
کاربر شهرسختافزار
سلامی مجدد
واسه من یه هارد بلک دیگه فرستادند اما با کمال تعجب این هارد هم دقیقا همون مشکل قبلی را داشت
وقتی دوباره بردم گارانتی همه تعجب کرده بودم
حالا دوباره موندم که اصرار بر گرفتن یه هارد دیگه بلک کنم یا اصلا این سری از هاردهای بلک کلا یه مشکلی داره و بهتره همون رد را بگیرم ؟
طبق صحبت شما سال ساخت را چک کردم. 20 مارس 2016 زده بود
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks