Rohham (13-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست عزیز هرچی میگری سونی و ال جی نگیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید زیاد جالب نیس
Rohham (13-11-08)
کاربر شهرسختافزار
خوب من خیلی رایتر تا حالا گرفتم، بهت پیشنهاد میکنم یکی از این دو تا بگیری:
Asus
Samsung
و هرگز اینا رو نگیر
Pioneer
HP
|
|
کاربر شهرسختافزار
این که گفتی HP نگیر رو با تمام سلول های بدنم در طول 3 سال گذشته درک کردم چون پیرم کرده....مرسشی از راهنماییت...بعدش بین asusو سامسونگ کدوم رو ترجیح می دی؟؟؟و چرا؟؟؟ممنون می شم یه این هم پاسخ بدی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (16-11-08)
کاربر شهرسختافزار
آقا از توضیحات تکیمیلت واقعاً ممنونم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (14-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
من الان که با DVD.RW ASUS کار مي کنم ، واقعا سرعت و کيفيتش حرف نداره ...
با هيچ برنامه اي هم مشکل نداره و حتي نسخه ويژه هم شرکت NERO براش داده ...
اين يعني حداقل که رايتر قابل قبولي از نظر اين شرکت هست .
دوست من از بدي هاي رايتر و اصلا کل درايور هاي پايونير هر چي بگم کم گفتم !
من با ليتيون هم زياد کار نکردم و تنها يک مورد CD.ROM رو براي کسي خريدم که حس کردم يک
مقدار ضعيف عمل مي کنه و دير هم CD رو لود مي کنه .
سامسونگ هم جديدا نخريدم ولي از توليدات گذشتش متنفرم !!! بخاطر بهم خوردن تايم درب .
من يادم تنها درايوري که از گذشته هم به عنوان رايتر خوب معرفي مي شد همين ايسوز بود .
حالا هم تصميم با خودت هست ... اگر خواستي من تمام درايور هاي خرابم رو جمع کردم يک جا توي
انباري خونه و برات عکس بگيرم ببيني کدوم مارک بيشترين خرابي رو به من داده !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (16-11-08)
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Destiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سامسونگ یا لایت آن؟؟؟؟؟؟؟؟من فردا می خوام بخرم دیگه ها...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
N@VIDقربانت...لایت آن های جدید رو دوستان می گن جالب نیست دیگه مثل سابق...ایسوز رو هم از دوستان من کسی استفاده نکرده اما دوستان می گفتن خیلی سر و صدا به پا می کنه...سامسونگ رو اما این مدل های 22x رو می گن جالبه مخصوصاً این که سام سرویس یه سال گارانتی تعویض کرده...
ای سوز گارانتی چی هست؟؟؟؟الماس؟؟؟من فردا دارم می دم واسم بیارن...به نظرتون چه کنم...یه حرف نهایی بزنید واسم خیلی مهم که همه جور فرمت رو بخونه...زرتی هم خراب نشه...این ایسوز رو می تونی واسم لینک کنی یا عکس بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنونت می شم...می خوام فردا بگیرم ولی واقعاً سر در گم شدم...
|
|
کاربر شهرسختافزار
راستی یه چیز این سرعت لودهم واسم خیلیمهمه این Hp که دارم منو پیر کرده...خیلی از دی وی دی ها هم نمی خونه...یه چیزی باشه که بگیرم و آزارم نده...ببخشید کلیوقت دوستان رو گرفتم باز این سیستم منم شد درد سر هر روز یه چیزیش داره عوض می شه..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من یک چیزی میگم و بس
ببین اگر کار خواندن دی وی دی زیاد داری برو سراغ لایتون من الان کل بار خوندنم گردن لایتونه هست اگر اون نتونست بخونه سامسونگ استفاده میشه
من بدی از لایتون ندیدم و همچنین سامسونگ
ال جی هم بد نیست ولی باید بقیه هم نظر بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rohham (16-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks