samsung 850 pro بگیرید سرعت مناسبی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdonyayi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام خدمت دوستان من قصد خرید یه ssd 128 GB رو دارم برای ویندوزم
مشخصات سیستمم اینه
Mb asus z170-a
cpu : cor i 7 6700
power 750 green
ram 16 Gb ddr4
با توجه به اینکه مادربوردم از درگاه m.2 و ساتااکسپرس پشتیبانی و دوتا pci express 3 پشتیبانی میکنه میخوام یه ssd بگیرم که بالاترین سرعت خوندون و نوشتن داشته باشه
ممنون میشم راهنماییم کنید
|
samsung 850 pro بگیرید سرعت مناسبی دارند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdonyayi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirdonyayi (02-03-16), SajjadKhati (01-03-16)
ممنون از راهنماییتون ولی من سرعت مناسب نمی خوام ، من بالاترین سرعت ممکنه رو میخوام (500 هزار تومن پول مادربرد دادم که از سریعترین درگاه ها استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تشکر از راهنماییتون
آخرین ویرایش توسط amirdonyayi در تاریخ 01-03-16 انجام شده است
SajjadKhati (01-03-16)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdonyayi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا امید عالی ترین پیشنهاد رو دادن
فکر نکنم بهتر از این دیگه ssd ای با سرعت بیشتر وجود داشته باشه . هر چند کروشال هم در رقابت سرسخت با سامسونگ هست ولی فکر کنم سامسونگ یه کم بهتر باشه عملکردش (هر چند تفاوت بسیار جزئی هه)
نکته ی دیگه اینکه احتمالا حجم ssd هر چی بالاتر بره ، سرعتش بیشتر میشه . یعنی 240 گیگ احتمالا باید از 120 گیگ سرعتش بالاتر باشه و همینطور 500 از 250 گیگ (باز هم دقیق نمیدونم ولی نتایج ها اینو نشون میدن)
تا جایی هم که من میدونم هنوز ssd هایی با سرعت 600 مگ به بالاتر نیومدن یا حداقلش تو رده های 250 یا 500 گیگ توی ایران نیستن بنابراین استفاده از پورت msata یا sata express که سرعت 1000 مگ دارن بی فایده هست
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 01-03-16 انجام شده است
AMD>INTEL (01-03-16), amirdonyayi (02-03-16)
بنچمارکها این SSD رو چک کنید متوجه حرف من میشید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirdonyayi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
amirdonyayi (02-03-16), SajjadKhati (01-03-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks