کاربر شهرسختافزار
به نظر دوستان عزيز بهترين هارد 1 ترابايتي جه ماركي و جه مدلي بگيرم؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام دوست عزیز .
هارد اینترنال فقط SeaGate بگیر ، از هر لحاظ عالیه و اینکه قیمتش نسبت به Western Digital خیلی ارزونتره و کاراییش از wd خیلی بیشتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
SeaGate 1TB Baracuda .
تویه مشهد دیروز پرسیدم قیمتش 130 بود .
قیمت سیگیت 500 دیروز 135 تومان بود
1 ترابایت باید قیمتی بالای 170 داشته باشد.
kara daee (17-12-12), mehrdad_ab (25-08-12), q1564w (24-08-12), The-Joker (24-08-12)
درسته آقا نیمایه عزیز .
هارد 500 گیگ 130 تومن بود .
هارد یک ترا 170 تا 175 بود .
کاربر شهرسختافزار
دوستان seagate بهتره يا western چون اكثر فروشنده ها western رو تعريف مي كنن؟؟؟!!!!!
دوست عزیز ، اکثر فروشنده ها Western رو پیشنهاد می کنن چون قیمته بیشتره داره و اونا از فروش هارد بیشتر گیرشون میاد ، ولی من به شما می گم اصلآ سمت وسترن نرو ، چون هم قیمت خیلی بالایی دارن و هم به درد نمی خورن ، مخصوصآ اگه شما بخوای وسترن بلک بخری که فکر کنم بالایه 220 باشه .
بهترین گزینه SeaGate هستش .
من خودم یه هارد وسترن و یه هارده سیگیت رو در یه زمان ازشون تست گرفتم و سیگیت خیلی قوی تر بود تو تست .
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
q1564w (25-08-12)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز مدل WD10EZEX با مشخصات زير خوبه؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Model # Interface Form Factor RPM Capacity Cache
WD10EZEX SATA 6 Gb/s 3.5 Inch 7200 1 TB 64 MB
عضو VIP شهرسختافزار
مدل مادربردتون چی هست ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط q1564w برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
P8Z77-V DELUXE asus
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks