سلام.
راستش بنده قصد خرید یک رم برای PSP خودم دارم که ظرفیت کمی داره،دنبال یه رم خوب هستم که چند سوال برام پیش اومده:
1-اول اینکه رم اصلی دستگاه رو پیدا کردم که ار نوع ProDuo هستش ولی دومسئله داره اول اینکه تا 16 گیگ هست که من فکر میکنم کم باشه برای کارایی بنده و دوم اینکه فروشگاهی که براش پیدا کردم نمادش منقضی شده و میترسم کالای اصلی نباشه باتوجه به این که مموری های قدیمی ای هستند،حالا نظر شما چیه؟
2-اگر بخوام براش یه رم میکرو اس دی 32 گیگ بگیرم وبا تبدیل بهش بزنم،سرعت خوندن و نوشتنش به اندازه رم اصلیش هست یا نه؟-آخه روی کارتن رم اصلیش نوشته سرعت 50MB/s داره.
3-نکته بعدی اینه که روی یکی از مدل های 32 گیگ دیدم نوشته: Compatible with microSDHC UHS-1 enabled host devices خب این عبارت یعنی اینکه دستگاه باید قابلیت پشتیبانی از سرعت بالای این رم رو داشته باشه درسته؟-اگه psp این ویژگی رو نداشته باشه نمی تونه از حداکثر سرعتش استفاده کنه؟
4-شنیدم میگن رم های ترنسند کیفیتشون پایین هست و آمار سوختنشون رفته بالا درسته یا نه؟
5-شما چه نوع رمی رو پیشنهاد میدید برای خرید و از چه مارکی باشه که گارانتی خوبی هم داشته باشه؟-این خوبه:
6-اگه جایی میشناسید که رم 32 گیگ ProDuo داره لطفا بهم معرفی کنید.

Bookmarks