سلام
اگر برای آرشیو فقط استفاده می کنید و بوت و سیستم عامل روش نمیخواهید نصب کنید
وسترن بلو انتخاب خوبیه
البته این سری جدید سیگیت هم برای کار شما مناسبه .
Seagate IronWolf
سرعت 5900 هست . ولی میزان READ/WRITE بیشتری را تضمین میکنه .
کاربر شهرسختافزار
سلام میخواستم هارد ۴ ترابایت بگیرم چی بگیرم ؟
نظر خودم وسترن دیجیتال بلک با قیمت ۸۰۰ هزار تومان هستش به نظر شما این خوبه چون میگن سرعت خوبی داره البته یه هارد ۱ ترا وسترن بلو دارم اینم میخواستم به سیستمم اضافه کنم بازی زیاد دانلود میکنم و تمامی بازیهامم رو هارد نصب میکنم میخواستم سرعت خوبی داشته باشه
آخرین ویرایش توسط Meysam_M69 در تاریخ 26-06-17 انجام شده است
|
|
سلام
اگر برای آرشیو فقط استفاده می کنید و بوت و سیستم عامل روش نمیخواهید نصب کنید
وسترن بلو انتخاب خوبیه
البته این سری جدید سیگیت هم برای کار شما مناسبه .
Seagate IronWolf
سرعت 5900 هست . ولی میزان READ/WRITE بیشتری را تضمین میکنه .
7970 (04-07-17), ali mostwanted (26-06-17), Meysam_M69 (26-06-17)
کاربر شهرسختافزار
ویندوز رو ssd نصبه فقط واسه ذخیره سازی بازی فیلم اهنگ بیشتر بازی و نصب بازیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از ۴ ترابایت چقد فضای ازاد داره ؟
همون WD BLUE مناسبه یا ایرون ولف .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورتون متوجه نشدم . اگر ظرفیت واقعی منظورت هست مقداری کمتر هست
ali mostwanted (26-06-17), DOOM999 (01-07-17), Meysam_M69 (26-06-17)
کاربر شهرسختافزار
وسترن دیجیتال ابی ۷۲۰۰ تو سایتها موجود نیست همشون ۵۴۰۰ هستن وسترن ابی ۷۲۰۰ موجود هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اری ظرفیت واقعی چقد کمتره ؟
همون 5400 کافیه برای نصب بازی بیشتر از این نیازی هم نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4GB = 3.64GiB
فرمولش
TB to TiB – 9.1% less
GB to GiB – 6.9%
MB to MiB – 4.7%
KB to KiB – 2.2%
7970 (04-07-17), ali mostwanted (26-06-17), DOOM999 (01-07-17), Meysam_M69 (26-06-17)
|
|
کاربر شهرسختافزار
شما باشی بین وسترن ، ایرون ولف کدومو انتخاب میکنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایرون ولف هارد جدیدتریه . برای خواندن و نوشتن با حجم بالا ساخته شده است . هارد بسیار خوبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وسترن بلو هم خوبه .سرعت ایرون ولف 5900 هست .
7970 (04-07-17), ali mostwanted (26-06-17), DOOM999 (01-07-17), Meysam_M69 (26-06-17)
دوست عزیز صد در صد وسترن بلک رو تهیه کن اگه پولش رو داری از همه لحاظ برترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Messi_fa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتش قبلا 950 هزار تومن بود ولی الان که 800 شده هر ترابایتی در میاد 200 تومن
Meysam_M69 (27-06-17)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز من که نمیخوام ویندوز روش نصب کنم حقیقتش بودجشو دارم وسترن بلک بخرم ولی از طرفی زورم میاد ۸۰۰ بدم واسه هارد مکانیکی اونم فقط واسه ارشیو یه ۱ ترا وسترن بلو دارم ۹۰ درصد پر شده این دفعه میخوام سیگیت بخرم ببینم چطورین همین ایرون ولف که دوست عزیزمون اقا امید معرفی کردند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks