درود
میخوام برای کسی یک اکسترنال 1 ترابایت بخرم. میخواستم WD element بخرم اما حالا شک کردم . موندم بین WD و Seagate و سیلیکون پاور کدوم بهتره
نظر شما چیه ؟
درود
میخوام برای کسی یک اکسترنال 1 ترابایت بخرم. میخواستم WD element بخرم اما حالا شک کردم . موندم بین WD و Seagate و سیلیکون پاور کدوم بهتره
نظر شما چیه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
|
Mehrdad.A 88 (22-02-16), Nima061 (22-02-16)
چی مدل خوبی یکی از همین ها هم باید برای خودم بگیرم (نه که خیلی پول دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
مگه هارد اکسترنال هم کیف مخصوص داره ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
Mehrdad.A 88 (22-02-16)
آها من تو دیجی کالا دنبالش میگشتم
از دیجی کالا بخرم بهتره یا بازار ؟
|
مرسی از راهنمایی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-02-16)
Mehrdad.A 88 (22-02-16)
باشه حتما
کاشدیجی کالا کیف هم داشت
RivaCase 9101 Bag For External Hard |برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehrdad.A 88 (23-02-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks