دوستان عزیز میخوام هارد اکسترنال بگیرم تا 250 تومن و یک ترا باشه ،چی پیشنهاد میکنید؟
دوستان عزیز میخوام هارد اکسترنال بگیرم تا 250 تومن و یک ترا باشه ،چی پیشنهاد میکنید؟
seyed mamali (16-11-14)
|
خب من تو این مورد یه پیشنهاد خوب براتون دارم:
WD My Elements
240 تومانه
تو این رنج قیمت با usb3 هم هارد هست چرا اینو پیشنهاد دادین؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز والا اینی که من پیشنهاد دادم USB3 هست ،،،الآن خودم دارم استفاده میکنم ازش...عالیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم مدرک: مدرک
AMD>INTEL (16-11-14)
کلا هارد اکسترنال رو سعی کنید نو تهیه کنید . چون به دلیل نوع نگهداری و مستهلک شدن کانکتور usb و گارانتی بهتر هست نو با گارانتی بگیرید . مخصوصا شما که بودجه خرید نو رو دارید .
M3RS4D 50062 (19-11-14), seyed mamali (16-11-14), مهدی بهادرفر (16-11-14)
اگه بودجتو به 260 برسونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD My Passport
خوبه...
دست بر قضا اون رو هم دارم و راضیم ازش ولی با WD My Elements تفاوت چندانی نداره
WD My Elements و WD My Passport هردوتاشونUSB3 هستن!!!!!!!(محض اطلاعبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
- - - Updated - - -
ما هم منظورمون نو بود آقا امید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرتون در مورد هارد هایی که من پیشنهاد دادم چیه امید جان؟؟؟؟
M3RS4D 50062 (19-11-14)
|
سید جان این دو هر دو از سری passport هستند . یکی ultra هست و دیگری elementبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (19-11-14), seyed mamali (16-11-14), مهدی بهادرفر (16-11-14)
حق با شماست : My Passport و Element بودن (My Element غلطه)من اون چیزی که روشون نوشته بودو گفتم(یه چیز دیگه اینکه My Passport درایور داره،،،، Element نه)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمتاشون چه جوریه؟
اصلا به نظرت بدرد دوستمون میخوره؟
امید جان دوتا شات ازشون گذاشتم یه نگاه بنداز و برامون توضیح بده
(این نکترو اضافه کنم که من My Passport رو 9 ماه زودتر خریدم{My Passport پیر تره} تو شات هم معلومه)
شات مای پسپورت(WD My Passport)
شات المنت(WD Elements)
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 16-11-14 انجام شده است
ultra ارزش خرید بیشتری دارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (19-11-14), مهدی بهادرفر (16-11-14)
خدا خیرتون بده منتظر جوابتون هستم دوستان عزیز
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks