کسی نیست ؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان یکی از دوستانم قصد خرید هاد اکسترنال دارد حجمشم مهم نیست بهرته بالا تر از 100 گیگ باشه.
لطفا مدل ها و مارک های که خوب جواب دادند معرفی کنید.
همچنین نوع کارکرد این هارو بگید من فقط میدانم که به پورت USB وصل میشن بگید لطفا قابل حمل و نسبت به ضربه چه حساسیتی دارند ؟
و آیا مثل هارد های معمول پارتیش بندی می شوند و در آخر با کدام fat32 یاntfs پارتیشن بشن بهتره ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
کسی نیست ؟
عضو VIP شهرسختافزار
این صفحه رو ببین مشخصات کلی هاردهای اکسترنال رو زده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.sazgar.com/fa/product/harddisk.html
این هارد ها قیمت بالایی دارند بعلاوه خیلی حساس هستن به ضربه و پایداریشون خیلی پایینه هرچند مدلهای خوب هم دارند ولی به نسبت قیمت خیلی بالایی دارند
به طور مثال الان هارد 1 ترابایت مکستور حدودا 150 هست و هارد 320 مکستور 125 هزار تومان
دیگه تصمیم باخودته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام
از راهنمایی متشکرم.
به نظر من هارد اکسترنال Western Digital مدل my passport Essential انتخاب خوبه 160 گیگ 85 هزار تومان با 3 سال گارانتی
البته اگه OCZ اصل پیدا کنی خیلی بهتره
|
|
اره خودم وسترن 160 دارم
جنس خوبی داره
هارد اكسترنال دو نوع هست با تغذيه و بدون تغذيه.با تغذيه ها معمولا بهتر كار ميكنن چون به هر حال برق مصرفيشون جدا تامين ميشه و مامولا كاملتر هستن.ولي حجم زيادي دارن و نميشه رو حمل و نقلشون خيلي حساب كرد.passport essential وسترن هم از نوع بدون تغذيه هست و حجم كوچيك و طرح زيبايي داره جدا از اينكه هارد هاي وسترن كلا هارد هاي خوبي هستند. اما اشكال هارد هاي اكسترنال سرعت پايين اونهاست چون رو دور 5200 rpm كار ميكنن.آخرين قيمت من از 160 gig وسترن با گارانتي سازگار 66 تومنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 03-11-08 انجام شده است علت: قلت املايي!!!!
D J V A H I D (31-01-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
ليست قيمت :
http://www.rayansaba.com/index.php?c...al-portable-25
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks