زیاد هستند . بگردید فروشگاه هایی که جنس ریفر کار میکنند هستند .
انواع کیس های LENOVO-HP و مونیتورهای DELL و همچنین انواع مادربردهای ریفر در حال حاضر وارد ایران میشه. ایران و پاکستان بازار خوبی برای قطعات ریفر شده است .
زیاد هستند . بگردید فروشگاه هایی که جنس ریفر کار میکنند هستند .
انواع کیس های LENOVO-HP و مونیتورهای DELL و همچنین انواع مادربردهای ریفر در حال حاضر وارد ایران میشه. ایران و پاکستان بازار خوبی برای قطعات ریفر شده است .
alibahman47 (22-10-16)
|
.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
سلام استاد میشه یه توضیح کلی در مورد این کیسهای HP موجود در بازار بدهید چه دست دوم چه ریفر!!
خرید اینا در چه مواردی توصیه میشه یا نمیشه تامین قطعاتشون چطوره در صورت خرابی یا کدومشون نسبت یه قیمت الانشون خریدش بهتره مثلا من یه سیستم ddr3 با 4 گیگ رم و یه پردازنده بین 3 تا 3/5 با کش حدودا مگ4 یا بیشتر الان نیاز دارم . شما چه مدلی رو توصیه میکنید؟؟ (کلا موارد مثبت یا منفی خرید اینا رو اطلاع رسانی بکنید)...متشکر
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 22-10-16 انجام شده است
این چنین قطعاتی را باید از فروشنده معتبر کنید . فروشندگان اصلی این قطعات اکثرا در اهواز هستند .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanspd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بودجتون محدوده انتخاب نسبتا خوبی هست .
DELL OPTIPLEX 780
انتخاب خوبیه
alibahman47 (22-10-16), shayanspd (22-10-16)
متشکر .. میخوام به عنوان هارد اکسترنال یا یه جور ذخیره ساز تحت شبکه داخلی استفاده بکنم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (این مدلهای نو تو بازار بدون هارد از 1/500 شروع میشه و رم و سی پی یو بسیار ضعیفی هم دارن) فک کنم صرف با همینا باشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط shayanspd در تاریخ 22-10-16 انجام شده است
HP 8000برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط shayanspd برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هم مورد خوبیه . جای کمی هم میگیره.
HTML Code:http://buylcd.ir
alibahman47 (22-10-16), shayanspd (22-10-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks