لینک رو اضافه کردم .پست قبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب من الان چه مدلی میتونم تهیه کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه لینک کنین؟
لینک رو اضافه کردم .پست قبلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-04-15), mmce (23-04-15)
|
ممنون .دیدم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معتبر هست دیگه ؟ که از خودش سفارش بدم بیاد.
مغازشون زیر همکف ایران هست . حضوری خرید کن . 70% قطعات بازار لپتاپ رو تامین میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (21-04-15), mmce (23-04-15)
سلام اقا امید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم رو تهیه کردم. چجوری جا بزنم؟
maysamsina (22-04-15)
M3RS4D 50062 (22-04-15)
ممنون. ولی در پوش رو باز کردم ولی نمیدونم چجوری توجاش بزنم!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
How to Install Notebook Memory: 6 Steps (with Pictures) - wikiHowبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باید با زاویه جا بزنی بعد باکمی فشار به بالا قفل میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (22-04-15), mmce (23-04-15)
|
ممنون. انجام دادم درست شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
(پولم نرسید 2 تا ماجول 4 گیگی بگیرم یدونه گرفتم. اول با 4 گیگی که امروز خریدم تست گرفتم بدون مشکل اومد بالا. بعدم اون 2 گیگ خوده لپ تاپ هم اضافه کردم و روشن کردم اومد بالا بدون مشکل
الان میخوام بدونم نرم افزاری هست که باهاش از لپ تاپ تست بگیرم که ببینم دوتا رم باهم مچ شدن یا نه؟)
شات cpu-z بگذار بهت میگم . از مموری و spdبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مموری از هر دو رم .
M3RS4D 50062 (22-04-15)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks