با درود خدمت شما
1- خیر شما میتوانید از رمهایی با باس بالاتر هم استفاده کنید 1066/1333/1600/2000
تنها تفاوتش این هست که بصورت استاندارد رم رو روی فرکانس 1066 میشناسه و باید بصورت دستی از داخل بایوس تنظیمات رو اجرا کنید تا روی فرکانس واقعی که رم هست کار کند
2- در پاسخ اول گنجانده شد

3- شما از رمهای سه کاناله خوبی میتوانید استفاده کنید مدلهای مختلف با ولتاژهای مختلف وجود دارند فقط سعی کنید رمی رو انتخاب کنید که سه کاناله باشد و روی فرکانس (بطور مثال 1600 ) ولتاژ بیشتری از 1.65 نخواهد
اگر مشکل هزینه کردن ندارید برای رم بهتون Kingston HyperX 2000 CL8 رو پیشنهاد میدهم

موفق باشید
با تشکر از پاسخ شما
اما برام این سوالها پیش میاد که
1- اگه قرار باشه که من بطور دستی فرکانس رو روی مقدار بالاتر مثلا 1600 تنظیم کنم پس اصولا چه نیازی بوده که در توضیحات این سی پی یو حداقل بصورت یک توضیح این چیزی که فرمودید ذکر نشده. اگه قرار باشه که سی پی یو بتونه با این فرکانسهای بالاتر هم کار کنه چرا باید یه فرکانس پایینتر رو توی سایت رسمی قرار بده ؟ (قصد رد حرف شما رو ندارم ؛ فقط برام سوال پیش اومده)
2-اینکه ولتاژ کاری رم روی چنده رو چطور میتونم پیدا کنم ؟ میشه برای نمونه یک لینک قرار بدین ؟
3- آیا من میتونم 3 ماژول رم از یک مارک با یک فرکانس تهیه کنم و این 3 ماژول بصورت 3 کاناله کار کنند ؟ یا حتما از همون ابتدا باید یه پکیج سه کاناله تهیه کنم ؟