تنها مدلی که میتونم بخرم ۸۵۰ هست یا سری های گیل ارزونتره یکمه اینو باید بخرم
Corsair Vengeance LPX Black 8GB DDR4
تنها مدلی که میتونم بخرم ۸۵۰ هست یا سری های گیل ارزونتره یکمه اینو باید بخرم
Corsair Vengeance LPX Black 8GB DDR4
|
|
مدلی که بالا نوشتم به شدت از نظر قیمت مناسبه .توی سیستم های دل و hp از همین رم استفاده میشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lord_theOne (23-03-20)
فعلا که دیجیکالا نمیشه خرید کنی نمیره مرحله بعد که میری نمیتونی خرید کنی حالا ببینم چی میشه گیر کردیم لیونم که همش خالی شده
اینهارو خریدم دیجی فقط همون رمه موجود بود که ارزونتره ولی حتی سی پی یوشم ۳۰۰ گرونتر بود
من همین corsair گرفتم
مرسی از راهنماییهاتون
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 23-03-20 انجام شده است
از کجا خرید کردید ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سری جدید h310 عموما نیاز به اپدیت به بایوس ندارند ولی چناچه نیاز به اپدیت باشد . نیاز به پردازنده نسل هشت هست .
Hoosha (23-03-20), Lord_theOne (23-03-20)
ممنون از ای تی مقداد فکر کنم ۱۶ میفرسته قیمتهاش خوب بود حتی دیجی هم سی پی یوشو زده ۱۷۰۰ توی شیرازم همین قیمتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعداز عید هم بدتر میشه گفتم زودتر بگیرم بهتره
ممنون بابت راهنماییهاتون حالا بیادش بالا ارور بده میشه اپدیتش کرد خخخ اگر بالا نیاد که باید یک سی پی یو پیدا کنم که سخت میشه اون مادربردی که گفتید pci داشت این نداره امسپرس داره کارت شبکه وایرلس پی سی ای داشتم توی مقداد نبود این بهترین 310 بود من همیشه برای مادربرد کم نمیزارم اما لول بالاترش ۲۸۰۰ میشه خیلی اختلافه موندیم با این حقوق و ...
بازهم ممنون
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با خود مقداد هماهنگ کنید . براتون تست کنند قبل ارسال
البته عموما بایوس ها اپدیت شده است .
Lord_theOne (23-03-20)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks