یک دونه یک گیگ نمیشه اضافه کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند هستند رم 2 گیگ؟
یک دونه یک گیگ نمیشه اضافه کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند هستند رم 2 گیگ؟
در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت
خلیج همیشگی فارسPersian Gulf
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
میشه ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ایرادی که این وسط به وجود میاد و در بالا هم گفتم حالت دوآل چنل فعال نمیشه ( مسیر 128 بیتی میشه 64 بیت )
2 گیگ ddr2 فکر کنم حدود 50 تومن باشه .
دوست عزیز:»برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا امکان داره کمی وارد جزئیات بشوید و تخصصی تر این مطلب رو باز کنید؟ یا لینک بحث را به من بدهید؟
که این دوآل چنل کی و چرا فعال میشود؟ باید به چه چیزهایی توجه کنیم و در اثر چه موضوعی این بوجود میاد
خیلی ممنون
در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت
خلیج همیشگی فارسPersian Gulf
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks