سلام
برای بهترین حالت توصیه میشه ، یک رم مشابه رم فعلی خرید کنید ؛
اگر پیدا نکردید ، دقت کنید رمی که خرید میفرمائید مؤلفه های باس-تایمینگ و ظرفیت کاملاً یکسان داشته باشند.
سلام
من باید رم سیستم رو ارتقا بدم
و 2 گیگ رم اضافه کنم
رم قعلی به صورت زیر هست. باید چه نوع رم بخرم؟ ایا از یک برند باشند؟ با فرق نمیکنه؟ چند هست؟
دقیقا بگم چی میخوام؟
http://akl.site88.net/photos/f4183315762e.jpg
http://akl.site88.net/photos/b44928ae11fb.jpg
در كف مردانگي شمشير مي بايد گرفت.
حق خود را از دهان شير مي بايد گرفت
خلیج همیشگی فارسPersian Gulf
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
Danial_Hiv (20-05-12), Moein (20-05-12), Rezasam1 (20-05-12), smrbh (20-05-12)
الان دو تا یک گیگ دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی یک برند باشه؟ یا همین مشخصات مارک دیگه مشکلی نداره؟
عضو VIP شهرسختافزار
دوتا یک گیگ + رم سوم = عدم فعال شدن دوال چنل =عدم کارائی مناسببرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد می کنم رم فعلی رو فروخته و دوتا 2 گیگ تهیه کنید .
یک دونه یک گیگ نمیشه اضافه کرد؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند هستند رم 2 گیگ؟
عضو VIP شهرسختافزار
میشه ،برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما ایرادی که این وسط به وجود میاد و در بالا هم گفتم حالت دوآل چنل فعال نمیشه ( مسیر 128 بیتی میشه 64 بیت )
2 گیگ ddr2 فکر کنم حدود 50 تومن باشه .
|
|
این هم از cpu با این وضعیت رم و سی پی یو نمیشه ddr3 بخرم؟
2 تا رم 2 گیگ ddr3
http://akl.site88.net/photos/a159dc9788ff.jpg
یا فرقی نداره؟
عضو VIP شهرسختافزار
این سیستم DDR3 ساپورت نمی کنه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Danial_Hiv (20-05-12), Rezasam1 (20-05-12)
دوست عزیز:»برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا امکان داره کمی وارد جزئیات بشوید و تخصصی تر این مطلب رو باز کنید؟ یا لینک بحث را به من بدهید؟
که این دوآل چنل کی و چرا فعال میشود؟ باید به چه چیزهایی توجه کنیم و در اثر چه موضوعی این بوجود میاد
خیلی ممنون
عضو VIP شهرسختافزار
مسیر انتقال اطلاعات از رم به پردازنده یک مسیر 64 بیتی هست که اگر دو رم کاملاً مشابه از نظر ظرفیت،باس،تایمینگ روی مادربرد سوار بشه حالت دوآل چنل یعنی دو مسیر 64 بیتی یا به عبارتی 64*2 = 128 بیت برای انتقال اظلاعات فراهم میشه . هرچقدر این پهنا بیشتر باشه سرعت انتقال اطلاعات بیشتر و سرعت پردازش بالاتر خواهد بود که در سری 1366 به صورت تریپل و در 2011 به صورت کوآد چنل دیده میشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Danial_Hiv برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توضیحات بیشتر
Danial_Hiv (26-05-12), Rezasam1 (26-05-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks