بله Legend 750 اس اس دیه خوبیه، توی جن 3 های خود ای دیتا بالاترین مدلش هست (اکس پی جی بحثش جداست)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sadra480 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن فراموش کردم اگر قصد خرید 500 گیگی دارید با توجه به تقریبا هم قیمت بودن WD Blue SN570 هم بسیار اس اس دی خوبی هست. (که جایگزین مدل محبوب 550 شده که هم سرعتش بیشتر شده هم قابلیت به درد بخور HBM که فقدانش توی 550 احساس میشد رو اضافه کرده)
هر دو مدل فاقد دی رم کش هستن و از SLC CACHING و HBM بهره میبرن. عمر نوشتاریشون هم یکسان هست از نظر مقداری
سرعت خوندن و نوشتن ترتیبیشون تقریبا یکسان هست (مدل وسترن کمی سریعتر هست)
اما توی سرعت خوندن و نوشتن رندوم (که این مهم هست نه ترتیبی که خیلیا بهش فقط اهمیت میدن) سرعت خوندن وسترن کمی سریعتره اما توی سرعت نوشتن با اختلاف بالا سریعتره (نزدیک دو برابر)
دقت کنید به مشخصات سابت ای دیتا اگر نگاه کنید متاسفانه امکان مقایسه سرعت ها نیست چون اس اس دی هر چی ظرفیتش بیشتر میشه سرعتش هم بالاتر میره توی مدل های یکسان
و ای دیتا صرفا سرعت های مدل دو ترابایتی رو نوشته درحالیکه مدل 500 گیگی با اختلاف کند تر هست.
پس مدل 500 گیگ سایت وسترن رو (که امکان انتخاب ظرفیت توش هست و سرعت ها رو تفاوتشون رو میبینید) نمیشه با اطلاعات سایت ای دیتا مقایسه کرد چون فقط حداکثر که برای مدل 2 ترابایتش هست ذکر شده.
اون تفاوت سرعتی که من گفتم برای دقیقا 500 گیگی هر برند هست.
البته هرچند روی سیستم شما چون محدودیت سرعت 10 گیگی هست حتی لجند 700 یا وسترن گرین اس ان 350 هم سرعتشون بیشتر از چیزی هست که سیستمتون امکانش رو داره.
پس روی این سیستم فعلی تفاوتی حس نخواهید کرد.
اما مزایای ای دیتا داشتن هیت سینک (هرچند این مدل ها نیازی بهش ندارن و خودشون خنک هستن و توی جن 4 و جن 5 هست که داشتن اس اس دی مهم میشه بیشتر) که اون موقع هم نیاز به هیت سینک های قطور هست نه مدل نازک که ای دیتا گذاشته تو جعبه
و مزیت دیگه اگر با گارانتی آونگ بخرید 5 ساله بودنش هست (چون الماس شروع کرده به وارد کردن تقریبا همه برندها! یعنی هر چی که گارانتی های دیگه قبلا داشتن رو داره خودش میاره که اصلاهم چیز خوبی نیست چون حتی قبلا هم که فقط برندهای خاصی رو گارانتی میکرد کیفیت خدماتش تعریفی نداشت.
الان که همه چی دیگه آورده مشخصا خیلی بیشتر افت میکنه خدماتی که میده، و مسلما سعی خواهد کرد تا هر جایی که میتونه به هر بهانه ای قطعات رو بگه خارج از گارانتی (حتی افتاده یک خش خیلی ریز که با نصب توی هر لپ تاپی ناگزیر میفته روشون رو ایراد فیزیکی زد و از گارانتی خارج، البته آونگ هم خلاف قوانین هم خدمات پس از فروش نداره یعنی اگه جنسی گارانیش تموم بشه و خراب شه چیزی به اسم خدمات پس از فروش با هزینه براش وجود نداره (در حالیکه باید هر شرکتی هرچقد گارانتی میکنه حداقل دو برابرش رو هم خدمات پس از فروش بده، یعنی اگه 2 سال گارانتی هست حداقل 4 سال خدمات پس از فروش داشته باشه) اما آونگ (و خیلیای دیگه) میگن تا همون زمان گارانتی فقط خدمات میدن (باز حداقل خوبه آونگ زمان گارانی هاش طولانیه باز)
خلاصه ای دیتا با گارانتی 2 ساله الماس هم هست که پیشنهادم همون آونگ هست قطعا حتی اگه گرون تر باشه
اما وسترن گارانتیش هر چی باشه دو ساله هست یا 18 ماهه
اگه تهران هستید که تقریبا همه پاساژ هایی که برای کامپیوتر هستن برید پیدا میکنید، و تو همشون حداقل یکی دو تا ، بعضا حتی بیشتر نماینده آونگ هست، که هم بالا سر درشون اسم آونگ و ای دیتا رو میبینید هم از ویترینشون که تقریبا تمامش محصولاتی هستن که آونگ گارانتی کرده
مثل ای دیتا ، اکس پی جی، ام اس آی، نتربیت
کافیه از اون چن تا مغازه قیمت بگیرید هر کدوم مناسب تر گفتن از اون تهیه کنید
اما برای برندهای دیگه باز توی هر پاساژی یه سری مغازه ها هستن که تقریبا فقط اس اس دی میفروشن یا چیزای دیگه در کنارش هم باز همه به حافظه مربوط هستن، یعنی مثل فلش مموری ها و هارد اکسترنال اینا
اون مغازه ها برای خرید برندهای دیگه مثل سامسونگ، کروشیال، وسترن دیجیتال از برندای معروف تر دارن تا مدل های دیگه از ازگارد، کلو، ترنسند و ...
اما در کل همیشه برای کسایی که توی بازار نبودن و آشناییتی ندارن ببینید محصولی که میخواید آیا نماینده و گارانتی خاصی داره یا نه، یا اگر چن تا داره (مثل ایسوس) شما با کدوم گارانتی رو میخواید (که اختلاف قیمتی هم دارن حتی گارانتی های اصلی، چه برسه به گارانتی های فرعی، مثلا کروشیال پی 2 که مثال زدم براتون از بدون گارانتیش هست تا گارانتی های شرکتیش تا از گارانتی های اصلی حامی 18 ماهه تا آواژنگ 5 ساله! که خب مشخصه آواژنگ 5 ساله چن صد تومن از بدون گارانتیش که 1 ترابایتش 2 میلیونه گرونتره)
مثلا بنده توی گارانتی های وسترن و ایسوس ، سازگار ارقام رو بهتر از بقیه شون مثل الماس و حامی و دیجیتال و لایف اینا میدونم، برای همین تا جای ممکن سعی میکنم با این گارانتی تهیه شون کنم.
حالا من خب چون با وارد کننده ها مستقیم کار میکنم قضیه فرق میکنه، اما شما باز کافیه توی پاساژ ها برید نماینده های سازگار ارقام
یا برندای دیگه هم همینظوز
که حتی معمولا توی سایت گارانتی آدرس و تلفن نماینده های فروششون توی بازار هم هست

Bookmarks