من رو سيستمم يه رم دو گيگ ddr2 800 كينگمكس دارم حالا يكي ديگه ميخوام بگيرم همون 800 ولي از برند كينگستون چون كينگمكس موجود نيست ديگه به نظرتون درست كار ميكنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
من رو سيستمم يه رم دو گيگ ddr2 800 كينگمكس دارم حالا يكي ديگه ميخوام بگيرم همون 800 ولي از برند كينگستون چون كينگمكس موجود نيست ديگه به نظرتون درست كار ميكنه؟
|
mohamad.j (20-01-16)
foxconn p41aبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
core 2 duo e7500
gt 220 1gb
ارزش داره رمشو چهار كنم؟
mohamad.j (20-01-16)
رمو خريدم وصل كه ميكنم به كامپيوتر و روشن ميكنم رو اين صفحه گير ميكنه تو بايوس رم رو شناخته ويندوز جديد هم نميشه زد تو بوت با فلش مموري رو همين صفحه ميمونهuploadfromtaptalk1453556258123.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
رم دوم رو تنها بگذارید ببینید ویندوز بالا میاد ؟ احتمال خرابی رم دوم هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad.j برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mohamad.j (23-01-16)
نميادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید![]()
![]()
تو بايوس يه گيگ ميشناسه رو ليبلش زده دو گيگ
تشكر
حالا كاري نميشه كرد؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks