من wd cavior Black رو پیشنهاد میکنم
خودم دارم ازش راضی ام یکم احساس میکنم لرزشش زیاده اما تو r/w time حرف اول رو میزنه
سلام
دوستان دوتا سوال دارم :
بهترین هارد 1 ترابایت برای نصب سیستم عامل چی ، که هم سرعت مناسبی در عملیات خواندن و نوشتن داشته باشه و هم میزان نویز و صداش زیاد نباشه و مزاحمت ایجاد نکنه .
استفاده اصلی از سیستم هم برای بازی و کارهای معمولی روزانه هستش البته معمولا سیستم واسه دانلود 24 ساعت روشنه !
.....................
تقریبا دو ماه پیش یک هارد 1 ترابایت سیگیت گرفتم (7200.12) متاسفانه مشکل پیدا کرده ، گارانتی هارد ویستا هست ، چطوری میتونم واسه استفاده از گارانتی اقدام کنم ؟ من شهرستان هستم و ویستا اینجا نمایندگی فروش نداره !!!
اگر کسی اطلاع داره راهنماییم کنه
با تشکر .
آخرین ویرایش توسط green day در تاریخ 08-12-10 انجام شده است
|
|
من wd cavior Black رو پیشنهاد میکنم
خودم دارم ازش راضی ام یکم احساس میکنم لرزشش زیاده اما تو r/w time حرف اول رو میزنه
لرزشش خیلی زیاده ؟ اعصاب خورد نمیکنه ؟
ببین عزیز جان اینکه بهترین مدل یک ترابایت چیه خوب معلوم هست سری بلاک وسترن هست
ولی خودم بشخصه تجربه کار با سری آبی رو هم داشتم و اونها هم هارد های خوبی هستن البته من 250 و 500 گیگش رو تست کردم نه 1 ترابایت .
در مورد هاردت هم میدونم عدم احساس امنیت برای اطلاعاتت میکنی و درست هم هست ، در مورد گارانتی هم شاید بعضی از بچه ها بتونن کمکتون کنند
موفق باشید ، امیر
green day (08-12-10)
سلام امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از پاسخ شما ، ما که از سیگیت شانس نیاوردیم احتمالا این دفعه وسترن رو امتحان کنم ، گرچه احتمال میدم سرو صداش یه مقدار مزاحمت ایجاد کنه .
در رابطه با تهیه هارد هم درست حدس زدید قصدم از تهیه هارد جدید همین عدم امنیت هست ، البته چیزی که بیشتر نگرانم کرده هشداری هستش که دیروز برنامه Hard Drive Inspector بهم داد !!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
زمان مرگ هارد رو مشخص کرده ! توی اون تاپیکی که راجع به این مشکل صحبت کردیم ، یکی از دوستان اشاره کرد که هاردش دقیقا در تاریخی که این برنامه مشخص کرده سوخته ! میترسم هارد من هم طبق تشخیص این برنامه 20 روز دیگه بسوزه یا یه مشکلی پیدا کنه !
البته من چند روزه این برنامه رو روی سیستمم نصب دارم و تازه دیروز شروع کرد به هشدار دادن و قبل از اون زمانی رو برای از بین رفتن هارد تعیین نکرده بود .
در HD Tune هم تعداد دیتا هایی که ازشون ایراد میگرفت بیشتر شده قبلا 612 تا بود الان شده 1352 تا !!!!!
ولی بازم متوجه نشدم این مشکل چطوری بوجود اومد !!!
عکس ها بصورت بزرگ باز نمیشه ولی با توجه به تجربه ای که در مورد اون برنامه دارم شاید تاریخ مرگش 100% نباشه ولی وقتی علامت تعجب میده بهتر مواظب باشید !!
این مشکلات میتونی از پاور و .... و ... باشه یعنی ثابت نیست دلایلش زیاد هست
به قول برادر نیما ( Nima_HL ) این هارد ها خرابی کمی دارن ولی بازم تک و توک خراب توش در میاد که شما شانس نداشتید
یک نکته ی دیگه هم بگم این کشور ساخت یکم توی مدل های هارد مهم هست اگر وسترن بلک ساخت مالزی پیدا کردید در خریدش شک نکنید ( به شخصه هارد وسترن ساخت مالزی داشتم با حدودا 15738 ساعت کار کرد )
امیدوارم هر کاری انجام میدید بد نبینید و موفق باشید
بدرود ، سید امیر
green day (08-12-10)
|
|
باز هم ممنون امیر جان
عکس ها رو هم مجددا اپلود کردم و مشکلی ندارن .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks