دوست عزیز می شه بپرسم کاربری شما از سیستم چی هست...؟؟
اگر اوورکلاک نمی کنید!! پس فرقی برای شما نمی کند... جدا از این مسائل دیگه دارن بساط DDR2 رو جمع می کنن! رم خوب به سختی گیر میاد...

شما چیپ رم رو بیخیال شو!! پیدا کردی G.Skill بگیر خوبه... کروشیال هم خوبه... این سری که پارت نامبرش 8FE5 هست نسبت به بقیه رمها دمای کاری پایین تری داره! خنک تر کار می کنه...

بازم هرچی خودت صلاح بدونی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم با چیپ میکرون پیدا کردی مارو هم خبر کن... با اختلاف قیمت می خرم ازت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من میخوام اور کنم اما نمیخوام رمها رو بترکونم با این حال همه میگن میکرون خوبه ما هم گفتیم خب حالا که خوبه میکرون بگیریم

قدیما کینگ استون اصل میخریدیم با چیپ هاینیکس کلی هم حال میکردیم الآن انگار همه چیز فرق کرده

تاپیکها رو که میخوندم شما هم مثل اینکه بدجوری دنبال چیپ میکرون میگردید ؟ انشاالله نصیب هردومون بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

فقط دوتا سوال
1- الان هیچ رمی با این چیپ تو بازار نیست‌؟ هر برندی که باشه
2- این کروشیال که پارت نامبرش 8FE5 هست چیپش چیه ؟ یعنی هیچکس نمیدونه اینو ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر کنم آخرش باید همینو بگیریم