Ballstix با پارت نامبر 16FD3 یا 16FD5 اگر گیر بیاری حرف نداره ، اگر 8FE5 هم گرفتی بد نیست میشه تا 1200 و 6-5-5-15 اورش کرد .
کاربر شهرسختافزار
Ballstix با پارت نامبر 16FD3 یا 16FD5 اگر گیر بیاری حرف نداره ، اگر 8FE5 هم گرفتی بد نیست میشه تا 1200 و 6-5-5-15 اورش کرد .
|
|
HWBOT Crew
دوست عزیز می شه بپرسم کاربری شما از سیستم چی هست...؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اوورکلاک نمی کنید!! پس فرقی برای شما نمی کند... جدا از این مسائل دیگه دارن بساط DDR2 رو جمع می کنن! رم خوب به سختی گیر میاد...
شما چیپ رم رو بیخیال شو!! پیدا کردی G.Skill بگیر خوبه... کروشیال هم خوبه... این سری که پارت نامبرش 8FE5 هست نسبت به بقیه رمها دمای کاری پایین تری داره! خنک تر کار می کنه...
بازم هرچی خودت صلاح بدونی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم با چیپ میکرون پیدا کردی مارو هم خبر کن... با اختلاف قیمت می خرم ازت...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
من میخوام اور کنم اما نمیخوام رمها رو بترکونم با این حال همه میگن میکرون خوبه ما هم گفتیم خب حالا که خوبه میکرون بگیریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قدیما کینگ استون اصل میخریدیم با چیپ هاینیکس کلی هم حال میکردیم الآن انگار همه چیز فرق کرده
تاپیکها رو که میخوندم شما هم مثل اینکه بدجوری دنبال چیپ میکرون میگردید ؟ انشاالله نصیب هردومون بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط دوتا سوال
1- الان هیچ رمی با این چیپ تو بازار نیست؟ هر برندی که باشه
2- این کروشیال که پارت نامبرش 8FE5 هست چیپش چیه ؟ یعنی هیچکس نمیدونه اینو ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فکر کنم آخرش باید همینو بگیریم
HWBOT Crew
من خودم چندتا رم رو تست کردم! حتی A.DATA هم تست کردم میکرون نبودند... در حال حاضر هیچ رمی با چیپ میکرون خوب پیدا نمی شه... دوبی هم گشتیم نبود...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کروشیال هم چیپش میکرون هست... بد هم اوور نمی شه تا 1200-1250 میاد بالا ولی GMH نیست...
BL12864AA804.8FE5 are the single sided (D9HNL)
BL12864AA804.16FD3 are the double sided (D9GMH
با توجه به شرایط بازار بله انتخاب زیادی نمی مونه...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (06-03-09)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks