آقا كسي نيست به ما كمك كنه ؟
کاربر شهرسختافزار
آقا كسي نيست به ما كمك كنه ؟
|
|
سلام آقا من تازه عضو شدم استاد نيستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بيشتر تو فرم هاي خارجي ميچرخيدم كف كردم كه اين سايت تخصصي رو ديدم اونم تو ايران !
من فكر ميكنم بعضي وقتها وسواس زياد نداشته باشه آدم خيلي بهتره !
علت اين كه چرا سراغ Ballistic نميري چيه ؟
دوست عزيز رم سری 2 ديگه از لحاظ کيفی تعريف آنچنانی نداره و طبق چيپ های گذشته توليد نميشه با اين حال من اين 2 مورد زير بهت توصيه ميکنم اگر تازه گير بياری!!!نآياب شدندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
transcend axe ram 1066
crucial ballistix tracer 1066
Freedom of Speech doesn't mean when there isn't freedom after speech
Overclocker (06-03-09)
کاربر شهرسختافزار
آخه نمیدونم این بالستیک چیپش میکرون هست یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط feryfrt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه یه عکس و قیمت از این transcend axe ram 1066 بزاری ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط zerowatt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینم رم مطرحی هست ؟ بیشتر اسم ترنسند رو باسه رمهای SD دوربین دیجیتال شنیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا بازار رضا که رفته بودم این بالستیک فقط با پارت نامبر 8FE5 هست اما نمیدوم چیپ این رم چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کسی میدونه چیپ این 8FE5 چی هست ؟
تو این لیست اصلا این رم هست یا نه ؟
http://ramlist.i4memory.com/ddr2/
قیمت دو ماژول 1 گیگا بایتی 1066 رو میداد 55 تومن یعنی مجموع 110 تومن
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MVP برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست من قبل از هر چیز شما باید به support list رم در دفترچه مادربوردتون نگاه کنید و چیپست ها و مدل هایی که مادربوردتون ساپورت می کنه رو مشاهده کنید و با توجه به اونها دنبال رم مورد نیاز تون برید.چون ممکنه یه رم من به شما پیشنهاد بدم که خیلی خوب باشه و با سیستم شما compatible نباشه و شما رو به دردسر بندازه.
موفق باشید.
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks