ای خداوند من را بکشد از این اسکرین شاتها نبینم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Vahid_ath برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عزیز شما کلی پول رم دادید این رمهای 2000 را خرید فرمودید
فکر میکنم آن زمان باید رقمی بالای 300 هزار تومان بابت این رمها هزینه فرموده باشد
ولی همانگونه که حدس زده بودم رمهای شما در تمام این مدت بر روی کلاک 1333 کار میکرده
به عبارتی شما بالای 200 هزار تومان هزینه بی مورد انجام دادید و اگر آن زمان با هزینه بسیار پائین تر ارزانترین رم 1333 را خریداری کرده بودید عملکرد سیستم شما با این رمها کوچکترین تفاوتی نداشت
کنترلر رم پردازنده شما 1066/1333 است و در حالت عادی شما نمیتوانید در این پلتفرم از رم 2000 استفاده کنید
در صورت استفاده رم در کلاک 2000 هم تقریبا هیچ تفاوتی در پرفورمنس سیستمتان روی نخواهد داد
قدیم متاسفانه از این تابوهای تبلیغاتی رم در اینترنت و بازار زیاد بود که خوشبختانه با بالا رفتن اطلاعات این تابوها شکسته شد
حالا به تابوی دوم میرسیم شما 8 گیگ رم برای چه کاری نیاز دارید ؟
یک اسکرین شات از تسک منیجر به من نشان دهید که تونستید از 4 گیگ رم استفاده کنید
احتمالا ویندوز شما هم 32 بیتی باید باشد و اگر این گونه باشد همین لحظه هم از 3 گیگ رم خود در حال استفاده هستید
اگر ویندوز شما 32 بود بفرمائید تا با توجه به پاور 1000 واتتون، این رمهاتون و اون گرافیک 10 هزارتومانی بنده خود را از پشت بام پائین بیاندازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks