سلام....دوستان لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام...قصد دارم یک هارد 4 ترابایت تا فردا سفارش بدم و خریداری کنم...میخواستم ببینم به نظر شما از بین هاردهای اکسترنال موجود در بازار کدوم مدل رو خریداری کنم؟یک هارد میخوام که درصد خرابیش خیلی کم باشه و دردسر و مشکلی رو برام به وجود نیاره....خودم تاحالا با هارد سیگیت بک اپ پلاس کار نکردم ولی نظرم روی این هارده با توجه به قیمت مقرون بصرفه ای که داره..نظرتون درباره ی هارد سیگیت چیه..به نظرتون کدوم هارد رو بگیرم؟با تشکربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام....دوستان لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
BUFFALO HD-LXU3L USB 3.0 4TB External Hard Drive
Seagate Backup Plus Portable External Hard Drive 4TB
بله...ممنون....ببخشید فرق هارد سیگیت اکسپنشن و سیگیت بک اپ پلاس چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر زیاد جابه جا نمیکنید مدل 3.5 سیگیت تهیه کنید . البته وضعیت پاورتون رو مشخص کنید . چون با توجه به تاپیک های قبلی احتمالا پاور شما متفرقه هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
پاورم اینه مدلش:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Green Power-Model:GP485A Version 2.3
متفرقه نیست . چند ساله کار میکنه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر بیش از سه سال هست باید ولتاژ های خروجیش چک بشه
بله بیش از سه سال هست که کار میکنه.....ولتاژهای خروجیش رو چجوری چک کنم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تو قسمت مشکلات پاوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ashkan4030 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روش تست صحیحش رو با مولتی متر آموزش دادم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks