رمها عموما دانگرید میشن بدون مشکل
من رم زیر رو بهت پیشنهاد میکنم . به معنای درست کلمه عالیه
Core Series 4GB 1600MHz CL11
----------
کرسیر فقط حواست باشه ریمارکش هم تو بازار موجوده از همین سری که گفتی .
سلام
سیستم من به صورت زیره
مادربرد گیگابایت EP45T-UD3LR
سی پی یو E7500
رم ژیل 2 تا دو گیگ 1333
الان چون سی پی یو من 1066 هستش رم رو هم به میزان 1066 حساب کرده توی بایوس
الان می خوام رم رو به 8 گیگ ارتقا بدم و می خوام اون دو تا رم رو بفروشم و دو تا رم 4 گیگ بخرم ولی الان رم هایی که گذاشتن 1600 هستن
1- سوالم این هست که اگه من دو تا رم 4 گیگ 1600 به صورت دوال بگیرم مشکلی نداره و خودش میاد روی 1066
2- می خوام رم کرسیر سایت زیر رو بخرم
RAM: Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL11ولی مشکل این هست که رم یک دونه 8 گیگ هست ولی من دو تا 4 گیگ می خوام توی لیست قیمت هایی که سایت شهر سخت افزار داره روی لینک این رم که جلوش نوشته 132000 که کلیک می کنم می ره به سایت اصلی کرسیر ولی اونجا نوشته دو تا 4 گیگه
XMS3
3- چطور می تونم همین رم رو دو تا 4 گیگش رو گیر بیارم چون قیمت مناسبی داره و برندش هم حرف نداره
|
رمها عموما دانگرید میشن بدون مشکل
من رم زیر رو بهت پیشنهاد میکنم . به معنای درست کلمه عالیه
Core Series 4GB 1600MHz CL11
----------
کرسیر فقط حواست باشه ریمارکش هم تو بازار موجوده از همین سری که گفتی .
ramin1000 (21-07-16)
منظورتون این هست که دو تا از رم زیر رو بخرم خودش دوال می شهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz CL11
آخه قبلا هم همین کار رو کردم دو تا رم ژیل خریدم با یک مشخصات هم تایمینگ یکی و هم 1333 و هم سری value
ولی وقتی جای رم ها رو عوض کنم توی جاشون ،یک صفحه ابی میاد توی ویندوز و ریستارت می شه اما وقتی دوباره جاشون رو عوض می کنم کاملا سالم کار می کنن و با نرم افزار هم تست کردم هر دو رم کاملا سالم هستن بایوس رو هم آپدیت کردم ببینم درست می شه دیدم نشد به همین خاطر می خوام دوال باشن که این مشکل جا به جایی رو نداشته باشن
این رمی که پیشنهاد کردم تست شده .بله این رم هم دوال میشه بدون مشکلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ramin1000 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ramin1000 (21-07-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks