سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم سامسونگ باس 1333 بگیرید کار میکنه بدون مشکل
کاربر شهرسختافزار
eee.png
سلام دوستان - لپ تاپ من الان رمش ۴ هست - قصد دارم یه دونه ۴ اضاف کنم که میشه ۶ کافیه واسم . ولی مشکل اینجاست که این رم فرکانسش ۱۰۶۶ هست و تو بازار نیست ! چی کار کنم ؟ راهی هست ؟ و من خودم ۱ ماه دیگه دارم میرم ترکیه اونجا گیر میاد ؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط milad70 در تاریخ 14-05-19 انجام شده است
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم سامسونگ باس 1333 بگیرید کار میکنه بدون مشکل
milad70 (14-05-19)
کاربر شهرسختافزار
ممنونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اخه بعضی جاها نوشته ۱۳۳۳ روی بعضی هاشون جواب نمیده واسه همین ترسیدم بگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین سامی جواب میده . این مدل در بازار زیادهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط milad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks