چه مارکی برای رم لپ تاپ معتبرتره؟
چه مارکی برای رم لپ تاپ معتبرتره؟
|
adata با گارانتی آونگ میتونید بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mbasirati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M3RS4D 50062 (18-12-14), mbasirati (18-12-14)
سایتی میشناسید که آنلاین همین مارک رو موجود داشته باشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دیجیکالا رو قبلا سرچ کرده بودم. نداشت اون رمی که من میخوام. این رم باسش 1600 هستش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی نیست . فقط روی سیستم شما 1333 کار میکنه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mbasirati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mbasirati (18-12-14)
|
بله، من هم همین رو عرض کردم. سایتی میخوام که رم 4 گیگ ddr3 با باس 1333 موجود داشته باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وگرنه بالاتر که شما خودتون فرمودید که باس 1600 روی لپ تاپ من جواب نمیده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks