وسترن دیجیتال شرکت کامل تری هست در زمینه تولید هارد دیسک و SSD
کیس مشکلی نداره باید ببینید مادربردتون قابلیت SSD رو داره یا نه.
یا علی
|
|
وسترن دیجیتال شرکت کامل تری هست در زمینه تولید هارد دیسک و SSD
کیس مشکلی نداره باید ببینید مادربردتون قابلیت SSD رو داره یا نه.
یا علی
xaxi (14-09-19)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من با وسترن دیجیتال موافقم . به خوبی هم جواب داده است . برای نصب ssd باید یک براکت 2.5 به 3.5 بگیرید و به راحتی نصب میشه .
vp33_green.jpgبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این قسمتی که با قرمز مشخص شده مگه جای درایو 2.5 نیست؟
یعنی لازمه حتماً براکت 2.5 به 3.5 بگیرم تا بتونم SSD رو نصب کنم؟
ممنون از راهنماییت
قاعدتا باید جای فلاپی باید باشه تو سایت گرین هم چک کنید مگنوم پلاس جایی برای نصب SSD ندارد و باید مبدل تهیه کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
xaxi (14-09-19)
بله درسته .. پس حتماً باید براکت رو تهیه کنم ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الان داشتم این سایت رو نگاه میکردم که ملت از SSD هاشون تست میگیرن و میزارن ..
انگار کمی گیگابایت بهتر از وسترن ظاهر شده .. (تازه سال ساخت گیگابایات 2018 هستش و از وسترن هم جدیدتره)
نمیدونم چرا ولی به دلیل اینکه کارت گرافیکم Gigabyte هستش، دوست دارم SSD هم گیگابایت بگیرم ..
ولی خب پیشنهاد آخر شما برام مهمه و فردا هم میرم که SSD ای که پیشنهاد میدید رو بخرم ..
حالا به نظر شما باید تعصب رو کنار بزارم و وسترن بخرم یا تعصبی عمل کنم و برم سراغ گیگابایتی که تازه شروع به ساخت SSD کرده ؟
ممنون از راهنماییت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (14-09-19)
|
|
وسترن در تجهیزات ذخیره سازی حرف ندارد . هم از نظر هارد وهم از نظر SSD بعد از تصاحب سان دیسک و خرید شرکت های بزرگ تولید کننده حافظه NAND توسط شرکت وسترنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط xaxi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من عموما قطعاتی را توصیه میکنم خودم حداقل چندین بار اون رو تهیه کرده باشم .
این وسترن هم خوشبختانه در بازار داخلی با توفیق خوبی مواجه شده است .نظرات کاربران هم بخونید .در کل میشه گفت یکی از بهترین SSD های رده پایه هست با توجه به قیمتش به نظر من رقیب نداره
اگر علاقه ویژه ای به گیگابایت دارید پس گیگابایت بگیرید . تو این 22 سال کار سخت افزار چه در فروم و چه در بیرون از حوزه اینترنت یک نفر نبوده که به من گفته باشد بابت پیشنهاد یا سیستمی که برای ما جمع کردی ناراضی بودم .
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks