سلام، هارد WD نوع green با چند کد در بازار موجود هست :
مد نظر من WD10EARX vs WD10EZRX
تفاوت این دو هارد در چی هستش؟
ممنون از راهنمایی
سلام، هارد WD نوع green با چند کد در بازار موجود هست :
مد نظر من WD10EARX vs WD10EZRX
تفاوت این دو هارد در چی هستش؟
ممنون از راهنمایی
آخرین ویرایش توسط morteza1118 در تاریخ 20-03-20 انجام شده است
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza1118 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
WD10EZRX تک پلیته، سرعت انتقالش بیشتره، مصرف انرژیش بهینه تره، صدای کمتری تولید میکنه و سبکتره
morteza1118 (20-03-20)
سلام برای چه کاری در نظر دارید . فقط ذکر کنم این دو هارد هیچکدوم برای نصب ویندوز مناسب نیستند . همانطور گفته شد WD10EZRX عملکرد بهتری داره ولی نه برای نصب ویندوز بلکه برای هارد دوم و آرشیو دیتابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza1118 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام، برای آرشیو در نظر دارم نه برای نصب ویندوز، حتی روی سیستم هم نمیمونه و کنار گذاشته میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس مشکلی نداره برای آرشیو وسترن گرین انتخاب بسیار مناسبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط morteza1118 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
morteza1118 (22-03-20)
دوستان سلام عذر میخوام که تاپیک جدا نزدم.
من هم دو تا هارد مکستور دارم با دو تا کد متفاوت.
خواستم بپرسم تفاوتشون چیه؟
1.PNG
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
سلام حتما تاپیک جداگانه بزنید و دو مدل را به صورت دقیق و تایپ شده بنویسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hoosha برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Hoosha (22-03-20)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks