یک 10 روزی صبر کن بار جدید کروشیال برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی شرکتی هه (گارانتی غیر معتبر)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا فرقی نداره که چی باشه
یک 10 روزی صبر کن بار جدید کروشیال برسهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SajjadKhati (23-05-15)
Samsung 850 EVO 120GB
یک ماه خریدم
کاملا راضیم
پرفورمنسش تو رنج اس اس دی های هم سطح خودش بالاترینه
من کلی گشتم ئ تحقیق کردم اینو گرفتم
گارانتی داره ولی نمیدونم دوستان منظور از معتبر بودن رو چی میدونن
شرایطی داره گارانتی دیگه.اگه مشمول باشی تعویض یا تعمیر میکنن
کروشیال هم تو حافظه حرف نداره ...ولی فناوری سامسونگ تو همه چیز ثابت شدس...ترجیح من Samsung 850 EVO 120GB هست...اگر میتونی pro 850 رو بخر یا وایسا قیمتا داره میاد پایین یک ماه دیگه بخرش...دیگه رو دست این اس اس دی نیست (هستا بازم مدل جدید خود سامسونگه که 1300 پولشه خخخخخ)
keep Your Frends close,keep your Enemy closer
.Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK
Intel Core i7-4790K
GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10
Gigabyte R9 280 OC WF X3 3GB
Samsung 850 EVO 120GB
Green GP1050B-OC+ *Platinum*
Green X3+ Viper Gaming
SajjadKhati (23-05-15)
گارانتی ات چیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط HardWare-PrO برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظور شرایط گارانتی نیست
منظور کیفیت و اعتبار گارانتی هه (هر گارانتی ای که خدماتش یکی نیست . تو ایران حدود 5 تا گارانتی هستن که گارانتی شون گارانتی هه. آواژنگ و گرین و حدودا سازگار و میگن آونگ و چند قلم دیگه . بقیه رو حرف شون حسابی نیست و اغلب بعد از خراب شدن کاری نمیکنن چندان مخصوصا شرکتی ها)
توی بحث ssd فقط فاکتور انتخاب سرعت خوندان و نوشتن نیست . لطفا کاربران رو راهنمایی کنید بنده که استاد نیستم اما ممنون میشم افرادی که نظر میدند چیزیم یاد بدند !!!!
میزان عمر و خطای اولیه از همه چیز مهم تر هستش تا حدودی
برای شما شاید فرق نکنه بین دو تا اس اس دی سرعت 550 مگ باشه یا 520 مگ اما ممکنه عمر س اس دی براتون فاکتور مهمتری باشه !!! کافی عمر حافظه یعنی همون میزان ساعت کارکرد رو هم نگاه کنید اونموقع هستش متوجه میشید شاید باید انتخابتون عوض کنید mlc tlc و .... در انتخاب مهم هستند فاکتور بعدی اولین زمان شروع خطا در SSD هستش هرچی دیرتر عمر حافظه بهتر
خواهشمندم دوستان رو راهنمایی کنید نه اینکه فقط ایده بدید اونم نادرست بعدشم با بای !
مقایسه مدل کروشیال که سلیقه استاد عزیزمونه با سامسونگ 850 پرو :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و .... آخر لینک زیر ببینید خودتون فرق بسیار در عملکرد بین این دو مدل رو مطلع میشید
[اختصاصی ترنجی]: تست 14 عدد از برترین SSD های حال حاضر و مقایسه آن ها با یکدیگر
آخرین ویرایش توسط reddevil در تاریخ 23-05-15 انجام شده است
SajjadKhati (23-05-15)
ممنون گلپسربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reddevil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل کروشال M550 منظورمونه و سامسونگ هم Evo
تو سایت anandtech هم مقایسه ی این مدل ها (M550 و 850 Evo) زده هه که اختلاف خیلی خاصی ندارن (هر چند سامسونگ در کل بهتر بود یه کم) و همینطور لینک هایی که بقیه ی بچه ها دادن
عمر مفید رو میدونم سامسونگ 2 میلیون ساعت هه و کروشال کمتره
اولین زمان خطا رو نمیدونم
اما مشکل من گارانتی سامسونگ هه که شرکتی هه
ممنون واسه راهنمایی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
reddevil (23-05-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SajjadKhati برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وظیفست دوست و استاد عزیزم منظور مستقیم با شما نبود با کسی دیگه ای بود :) امیدوارم خودش فهمیده باشه
اون مدل ها خیلی قدیمی چدند نسبت به اینها
بازم من در خدمت دوستان و اساتید گرامی هستنم هر قطعه و وسیله ای نیاز داشتند البته قانونی بنده در کمتر از 2 هفته واسشون وارد میکنم
واسه گارانتی هم نگران نباش 10 سال هستش من محصولاتی رو که وارد میکنم گارانتی میکنم امیدوارم رضایتتون رو در پی داشته باشه فلش هایی که آوردم تعویض بی قید و شرط مثلا گذاشتم ....
دوستان پیشنهاد بدهند من در خدمت هستم
آخرین ویرایش توسط reddevil در تاریخ 23-05-15 انجام شده است
AMD>INTEL (23-05-15), SajjadKhati (23-05-15)
این جا جای طعنه زدن نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط reddevil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر منظورتون من بودم . تو پست هام درباره عملکرد خوب 850 PRO اشاره کردم .
شما میگید گارانتی میکنید . شرکت ثبت شده دارید ؟ زیر مجموعه صنف کامپیوتر هستید ؟
M3RS4D 50062 (25-05-15), Nima061 (23-05-15), SajjadKhati (23-05-15)
گلپسر من که گفتم این طور نیست و اختلاف خاصی بین کروشال و سامسونگ نیست و گارانتی کروشال قطعا بهترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوا نیفتین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-05-15)
متاسفانه من دیدم شما به مشتری گفتید کروشیال و منتظر باشید باز میرسه 10 روزه دیگه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن شما شرکت ثبت شده دارید ؟! ممنون میشم اعلام کنید و نماینده فروش کروشیال هستید !؟
من وقتی به دوستان میگم در سفارش هیچ کالایی مشکل ندارم از امریکا - امارات - چین - هنگ کنگ - ایتالیا - اسپانیا - انگبیس پس دوزار آدم لاین دارم که بتونم کاری کنم
خواهشن باند بازی نباشه اینجا . مهم اینه اطلاعات درست بدیم مشتری و قیمت درست . همین . هر اندازه چیزی بلد باشم دریغ نمیکنم راهنمایامم با دلیل مدرک هستند
یا علی
آخرین ویرایش توسط reddevil در تاریخ 24-05-15 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks