کاربر شهرسختافزار
سلام
اون 800 که نوشته فرکانس مسیر سیستم و یا درواقع فرکانس مسیر پردازنده شماست و یعنی اینکه این بورد پردازنده هایی تا fsb 800 پشتیبانی میکنه مثل پنتیوم 4 (در واقع به باس و یا مسیر ارتباطی بین پردازنده و چیپست شمالی front side bus میگند که مثلا 800 یعنی 800 مگابایت در ثانیه پهنای باند بین پردازنده و چیپست شمالی هست که از انجایی که این مسیر به صورت چهار تایی در هر لحظه است , فرکانس مسیر برابر 200 مگاهرتز میشه .) اطلاعات یشتر
و اون ddr2 533 هم یعنی بورد شما تا رم ddr2 و فرکانس 533 و فرکانس حقیقی 266 که نصف این مقدار 533 هست پشتیبانی میکنه
این مقدار 266 که فرکانس effective رم هست با رابطه ای بین fsb و در واقع ضریبی , بدست میاد . یعنی fsb ضربدر یک ضریب مشخص مقدار فرکانس موثر رم بدست میاد .
و مقدار فرکانس حقیق رم ضرب در دو مقدار فرکانس رم ddr2 محاسبه میشه . 266*2=533
وقتی هم که می خواید رم بخرید کافیه که بگید رم با باس 800 می خوام و البته این رم رو سیستم به صورت رم 533 میشناسه . و مشکلی از این بابت نیست .
کاربر شهرسختافزار
یه رم apacer گرفتم 29 تومن.به یارو گفتم dual بده گفت فرقی نمیکنه و فقط پولش زیاد تره.
رم 2 گیگ هست ولی میبینم رو سیستم نوشته 1 گیگ مشکل از چیه؟
تو دفترچش نوشته:total support 2 gig حالا فکر میکنم هر اسلات 1 گیگ بیشتر ساپورت نکنه چون من یه دونه 2 گیگ انداختم تو یه اسلات مینویسه 1 گیگ!!!؟؟
|
|
کاربر شهرسختافزار
یه رم apacer گرفتم 29 تومن.به یارو گفتم dual بده گفت فرقی نمیکنه و فقط پولش زیاد تره.
رم 2 گیگ هست ولی میبینم رو سیستم نوشته 1 گیگ مشکل از چیه؟
تو دفترچش نوشته:total support 2 gig حالا فکر میکنم هر اسلات 1 گیگ بیشتر ساپورت نکنه چون من یه دونه 2 گیگ انداختم تو یه اسلات مینویسه 1 گیگ!!!؟؟
مادر برد هم elitegroup p4m800pro-m478 هست
کاربر شهرسختافزار
هر اسلاتی یه مقدار مشخص ساپورت میکنه و در این مورد هر اسلات شما فقط یک گیگ
اگه میتونید رم ببرید تعویض کنید و دو عدد یک گیگ بگیرید
کاربر شهرسختافزار
دو تا 1 gig گرفتم درست شد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks