به احتمال 99/5% ویروس گرفته!!!با یه انتی ویروس قوی و اپ دیت شده مثل norton 2010 اسکن کن.
کاربر شهرسختافزار
فلش من 16gb transcend که خداییش کیفیت خوبی داشته الان حدود یکسال دارمش مشکل من از وقتی شروع شد که وقتی به سیستم دوستم که کلوپ داره وصلش کردم (در ضمن فقط با این سیستم مشکل داشت)هر باری یه مشکل عجیب براش پیش میومد اما هر دفعه اونو یه جوری درستش میکردم(با نرم افزارهای که قابیلیت bootشدن دارند) تا اینکه این اخرین بار دیگه به هیچ جوری درست نشد و مشکلش اینه که پیغام میده باید formatکنید که وقتی اونو میزنی با پیغامthe disk is write protectedمواجه میشم از نظر سایز هم درست نشون میده (در ضمن در نرم افزارهای قابلیت boot شدن که برای پارتیشن بندی استفاده میشه قبلا جواب میداد اما دیگه حالا نه...)از دوستان عزیز میخوام که کمکم کنند (کارت گارانتیشو هم گم کردم)
|
|
کاربر شهرسختافزار
به احتمال 99/5% ویروس گرفته!!!با یه انتی ویروس قوی و اپ دیت شده مثل norton 2010 اسکن کن.
Alone man (03-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام :
خطای فلش شما : disk is write protected
این دیسک محافظت می شود در برابر نوشتن !
دوست عزیز شاید فرمتی که می خواهید فلش رو فرمت کنید اشتباه انتخاب کردید !
ببنید مشخصات فورمت مانند عکس زیر است ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آیا فلش شما گارانتی آی تی آر ( مرآت ) داشت ؟ برگه کوچک مقوایی
اگر درست نشد ببرش گارانتی ، درسته که کارت گارانتیش رو گم کردید ولی اگر دقت کرده باشید روی بدنه فلش یک کد وجود دارد
شما کافی است فلش را برای گارانتی ببرید و دعا کنید که این کد ها رو در سیستم گارانتیشون ذخیره کرده باشند
اگر خواستید بروید قبل از رفتن با شرکت تماس بگیرید : 66967128
Alone man (03-02-10)
توی سایت سازندش یه قسمت برای حل این مشکل هست
http://www.transcendusa.com/Products...recovery_1.asp
Alone man (03-02-10), mohammad1985 (19-01-10)
سلام
با نرم افزار OnLineRecovery ; که در خود سایت trans موجود است میتونی مشکلت حل کنی
Alone man (03-02-10), mohammad1985 (19-01-10)
ریکاوریش کن درست میشه فلش منم 32 گیگ بود همین طوری شده بود اینا بایوس هاشون به فنا می ره برای همین دوباره باید فلش بشن
Alone man (03-02-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
سی دی ویندوز رو بگذار داخل سی دی رام و بوت کن. واون وقت از طریق ویندوز فلشت رو فرمت کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Alone man برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای من که بارها جواب داده
البته زمانی که از هیچ روشی جواب نمی گرفتم.
موفق باشی
Alone man (03-02-10)
سلام
من فکر میکنم این مشکل از bad sector باشه یه اسکنکن شاید درست شه.
Alone man (03-02-10)
اول با همون برنامه که دوستان معرفی کردند امتحان کن .
Alone man (03-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام
صد درصد با نرم افزار آنلاين ريكاوري درست ميشه , توي سايت ترنسند هستش
Alone man (03-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks