نکته جالبش اینجاست که من تهرانی نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مدل لاک دار دیدم برای ترنسند بود مدل V15
ولی آنتی شوک و مقاوم نبود. واقعا انتخاب سختیه
نکته جالبش اینجاست که من تهرانی نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه مدل لاک دار دیدم برای ترنسند بود مدل V15
ولی آنتی شوک و مقاوم نبود. واقعا انتخاب سختیه
|
|
کاربر شهرسختافزار
بنده هم موقع خريد فلش نتونستن فلشي پيدا کنم که همه خواسته هام رو پوشش بده.
اما چون فاکتور سرعت و کيفيت برام در اولوست بود هزينه دو برابر دادم و 8GB Sony Micro Vault خريدم که واقعا معرکست. اما بدنش فلزي نيست و .... سرعت هيچيک از فلشهاي معمولي به گردشم نمي رسه. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
IVAN (08-01-10)
یه اسکرین شات از تست سرعتش بزار
DX400
کاربر شهرسختافزار
من با کپي يک فايل بزرگ ويدئويي با چندين مدل فلش معروف مثل HP و Toshiba و Kingson و Silicon Power و Transcend و Kingmax و Patriot و ... در ويندوز 7 و ويستا و بهره گيري از سرعت متوسطي که سيستم عامل هنگام کپي اعلام مي کنه به اين نتيجه رسيدم.
با چه نرم افزاري مي خواين تست بشه؟ بگيد تا تستش کنم و شات بزارم.
کاربر شهرسختافزار
سلام. من هم در جریان انتخاب یه فلش خوب ، OCZ رو انتخاب کردم و الان هم ازش واقعا راضی هستم. برند OCZ رو که دیگه همه باهاش آشنا هستن از قوی ترین و مدعی ترین تولید کنندگان بزرگ حافظه های ذخیره سازی هست. من قبلا Rally 2 2Gig رو داشتم و چون راضی بودم ، برای ارتقا به 8گیگ هم از همین مدل برداشتم.
مدل فلش من Rally 2 هست که بدنه ی اون هم آلومینیومی هست اما برای شما که فلش جون سختی میخوایید ، از همین OCZ یک مدل دیگه هم هست به نام ATV که ضد آب و ضد ضربه هست و قطعا به درد کار شما خواهد خورد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از طرفی هم از لحاظ سرعت هم واقعا سرعت خیلی خوب و عالی داره. اینم تست سرعت OCZ Rally 2 8Gig:
برای اطلاعات بیشتر و دیدن سرعت سایر فلش مموری ها ، به تاپیک زیر مراجعه کنید. (در ضمن سرعت این فلش رو با بقیه مقایسه کنید!)
-ا تــست سرعت فلش مموری شما با HD Tune ا-
موفق باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 3-4 سال این فلش رو داشتمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Computex برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انصافا اگه با اندازش مشکلی نداشته باشی خیلی قابل اطمینانه ... ولی حالا چند وقته سر USB ش شل شده و قطعی پیدا کرده و باید به فکر یکی دیگه باشم !
شاید بهتر بود Rally 2 می خریدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
حاج رضا با همین برنامه hd tune بزار
DX400
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks