مادربردتون چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S I N A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیستم رم دیگری هم دارید یا نه ؟
سلام.من میخواستم چنتا رم بگیرم برای سیستمم.DDR3 کلا کم شده چنتا پیدا کردم بیزحمت بگید کدوم بهتر هست.
کاربری اولم گیمینگ هست.
تفاوت این CL ها چه قدر تاثیر داره؟!
10 با 11 چه قدر تفاوت دارن؟!
KingSton HyperX FURY DDR3 4GB 1866MHz CL10
4g skill ripjaws x 2400mhz cl11
G.SKILL Trident X DDR3 2400 cl10
این مورد آخری کم گیرمیاد ولی اگه ارزش داشته باشه میگردم پیدا کنم.
اگرم بنظرتون چیز بهتری هست معرفی کنید ممنون.
|
|
مادربردتون چیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S I N A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
روی سیستم رم دیگری هم دارید یا نه ؟
DOOM999 (02-07-18)
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه رم دیگه ای ندارم.
مادربرد هم Z97 UD3H BK
آقا امید چی شد؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده رو راهنمایی میکنید؟!
آخرین ویرایش توسط AMD>INTEL در تاریخ 01-07-18 انجام شده است
این رم مناسبیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط S I N A برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
G.SKILL Trident X DDR3 2400 cl10
البته مدل ripjaws هم خوبه
DOOM999 (02-07-18)
کاربر شهرسختافزار
با احترام به همه سازندگان درجه یک و معتبر جهانی و همینطور دوست عزیزمانAMD>INTELبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم G.SKILL Trident دارم البته رم بنده از گروه Trident Z هست. بسیار توصیه به خریدش میکنم . همینکه دستت بگیری ابهت و زیباییش رو احساس خواهی کرد . بسیار پرقدرت و کارآمد .ساخته شده برای به چالش کشیدن . یادمه هنگام خرید رم ، کارشناسان سخت افزار مبهوت قدرت و عملکرد این رم شده بودند . همان موقع در مسابقات جهانی اورکلاکینگ ، 80% اورکلاکرها از رم G.SKILL Trident Z استفاده کرده بودند اینطور که دیدم در خریدش شک نکردم . بعد از دو سال که از خریدش میگذره یکی از زیباترین قطعات داخلی کیسمه که هنوزم مثل روز اول از دیدنش لذت فراوان میبرم و هر بار که کیس رو تمیز میکنم بازم کلی بهش نگاه میکنم . به خوشگلی رمهای امروزی نیست اما میتونی باهاش کشتی بگیری .
ارزش خرید 100%
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks