سلام. سال نو همگی مبارک و خوش.
بین این یک ترا ها کدوم ترجیح داره؟
سیلیکون پاور Ace 55
اپیسر AS340
ای دیتا SU650
گیل zenith z3
(اینا رو با ترتیب خاصی ننوشتم.)
کاربر شهرسختافزار
سلام. سال نو همگی مبارک و خوش.
بین این یک ترا ها کدوم ترجیح داره؟
سیلیکون پاور Ace 55
اپیسر AS340
ای دیتا SU650
گیل zenith z3
(اینا رو با ترتیب خاصی ننوشتم.)
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من ای دیتا SU650 گزینه بهتری نسبت به بقیه هست .
- - - Updated - - -
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faal برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر من ای دیتا SU650 گزینه بهتری نسبت به بقیه هست .
faal (28-03-22)
کاربر شهرسختافزار
متشکرم استاد. سال خوش و موفقی رو برای شما و سایر عزیزان فروم آرزو دارم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (28-03-22)
مدیر انجمن سخت افزار
اگر حتما باید بین این گزینه ها باشه ای دیتا
اما اگر کلا میخواید بدونید تو اون رنج قیمت کدوم اس اس دی بهتره سامسونگ 870 qvo 1tb هم حدود 100 هزار تومان از ای دیتا ارزون تره هم حدود 20 درصد سریعتره
همچنین bx500 کروشیال هست با کارایی مشابه نمونه ای دیتا اما با قیمت بسیار مناسب تر حدود 2.200
البته ای دیتا اس اس دی بهتر هم داره مثل SU800 اما باز تو اون رنج سامسونگ 870 EVO هست که سریعتر و بهتره.
درضمن خرید اس اس دی ساتا رو فقط در صورتی که سیستمتون از M.2 پشتیبانی نمیکنه پیشنهاد میدم.
وگرنه M.2 هم ارزونتره هم بسیار سریعتره نمونه NVMeش
To improve is to change. To perfect is to change often
faal (28-03-22)
کاربر شهرسختافزار
ممنون بابت راهنمایی. راستش بعد از طرح سوال فکر کردم کاش سوال رو کلی مطرح میکردم. که البته شما زحمتش رو کشیدید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
«یادم رفت با نقل قول پاسخ بدم. ببخشید»
آخرین ویرایش توسط faal در تاریخ 28-03-22 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks