به نظرم همون مدل evo 850 تهیه کنید . کاملا هم جوابگوست .سرعتش هم مطلوبه .
سلام من برای سیستم شامل مادربورد (Gigabyte GA-X99-UD5) و CPU 5820 و رم 16 گیگ نیاز به یک ssd دارم چندتا از پست انجمن خواندم بیشتر پیشنهاد دوستان سامسونگ بود من نسبت به پولم مدل های
520,000
380,000
اتنخاب کردم.
1) نسبت به کارایی چقدر تفاوت دارند عمر پرو ظاهرا بیشتر هست و سرعت خواندن نوشتن و یکسری فاکتور دیگه در کل سوالم این هست نسبت یه اختلاف قیمت و کارایی و عمر مفید خرید پرو توجیه پذیر هست ؟
2) مادربوردم هم M.2 وهم ساتا اکسپرس پشتیبانی میکنه فرقی هست بین مدل ساتا و m.2 از نظر سرعت و ….
Ssd ( 3 با ساتا معمولی میشه بزنم به ساتا اکسپرس
4) اگه یک مدل خوب از یک شرکت با سابقه در حدود همین قیمت ها هست لطفا معرفی کنید؟
|
Aaron Swartz (24-06-16), mohammad- (26-06-16), mohsen.jafari (26-06-16), Saeid.smxo (24-06-16)
1-عمر سري پرو بيشتر و داراي تکنولوژي ساخت سلول به صورت MLC هست.( تو هر سلول فقط 2 بايت داده ذخيره ميکنه) اگر 512 رو تهيه کنيد تا 300 TBW ضمانت کارکرد صحيح رو داره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.jafari برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سرعت فرق چنداني نداره. در صورتي که اطلاعات مهم و لحظه اي دارين پيشنهاد ميشه سري پرو تهيه کنيد.
2- m2 سرعت فوق العاده اي داره. سري 950 ماژول m2 هست و براي کاربردهاي خاص و بسيار پرسرعت (بدون درنظرگرفتن هزينه) استفاده ميشه.
3-شما ميتونيد از پورت ساتا اکسپرس استفاده کنيد و به سرعت نسبتا" بيشتري دست پيدا کنيد. بله ميتونيد ssd معمولي رو به اکسپرس نصب کنيد.
Aaron Swartz (24-06-16), mohsen.jafari (26-06-16)
خیلی ممنون جواب بسیار کاملی بود این یکی دو روز اینترنتم کند شده نشد وارد بشم تشکر کنم
امروز قصد خرید دارم تا حدود 500 تومن برای خرید حافظه کنار گذاشتم
دو گزینه دارم
گزینه اول خرید یک Samsung 850 Evo SSD Drive - 250GB و یک هارد مکانیکی Western Digital Black WD1003FZEX Internal Hard Drive 1TB
گزینه دوم Samsung 850 Evo SSD Drive - 500GB
بدی اولی صدا زیاد هارد بلک وسترن هست (نظر کاربر و review بعضی سایت ها ) تا دیشب گزینه اصلیم بود ولی صداش دلم زد
1 لطفا اگه از هارد بلک وسترن یک ترابایت استفاده میکنید بگید صداش چند درصد بیشتر از هاردهای معمول هست هارد دیگه از شرکت معتبر با این سرعت و صدای کمتر هست
2 لطفا گارانتی های اصلی ssd سامسونگ و هارد وسترن بگید امروز قصد خرید دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط mohsen.jafari در تاریخ 26-06-16 انجام شده است
چرا ترکیب زیر رو تهیه نمیکنید
250 evo به همراه سیگیت 1 ترا
سامسونگ ها گارانتیشون MIT هست .
سیگیت هم سازگار و ویستا
Aaron Swartz (26-06-16), mohammad- (26-06-16), mohsen.jafari (26-06-16)
خیلی ممنون
من برای نصب چند سیستم عامل دیگه روی هارد مکانیکی ویرچوال ماشین احتیاج دارم سرعتش در اندازه سری بلک وسترن هست ؟ صداش کم هست
خیلی لطف میکنید اگه مدل دقیق یا لینک و قیمت حدودی ذکر کنید
|
سرعتش خوبه و صداش کمتر از سری بلک هست . سری بلک در کل استثتا هستند به دلیل دو پردازشگر بر روی برد هارد. سیگیت قیمتش خیلی مناسبه .
Aaron Swartz (26-06-16), mohammad- (26-06-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks