آرمان جان همینه دیگه ؟سیگیت سری 7200.12 از این سری st3500418as بگیر
کاربر شهرسختافزار
آرمان جان همینه دیگه ؟سیگیت سری 7200.12 از این سری st3500418as بگیر
|
|
کاربر شهرسختافزار
[
ممکنه این حرف من به مزاق بعضی دوستان ناخوشایند باشه اما یه حرفی رو می زنم به نظرم روش تحقیق کنید بد نیست...پارسال زمستون من یه دی وی دی رایتر لایت آن خریدم که اکثریت دوستان روش اتفاق نظر داشتند اما!!!یه سری هم ایراداتی بهش می گرفتند...با کمک دوستان من گرفتم تا الآن هم زیاد مشکلی به نظر نمی اومد داشته باشه تا این که چند روزه می بینم سر ناسازگاری می ذاره و درش باز و بسته می شه واس خودش!نمی دونم بعضی دی وی دی هارو نمی خونه...منظور:این که نظرات همه ی دوستان محترم همه هم دارند چیزی رو که خودشون استفاده کردند یا بقیه دیدند رو می گن و خدا خیرشون بده اما به نظر شما به فروم های خارجکی و استکباری!هم یه سر بزنید هر چند ممکنههمون جنس عیناً تو مملکت ما پیدا نشه اما بدک نیست در کنار نظر دوستان یه نگاهی هم بندازید به اون ها...متأسفانه خود من به عنوان یه ایرانی معمولاً از چیزی که دارم راضیم و می گم خوبه در صورتی که شما فرو های خارجی رو ببینید تقریباً تکلیفتون روشن می شه همچنین چارت ها رو...چارتی رو که من توی تامز دیدم F3اول بود و سیگیت 4ام 5ام بود...قیمتشم مناسبه قیمتی که دارم ازش 52.5 مربوط به 4 شنبس...بازم تحقیق کنید هارد ممکنه بد اذیت کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دست مزن!چشم ببستم دو دست راه مرو!چشم دو پایم شکست
حرف نزن!قطع نمودم سخن نطق مکن!چشم ببستم دهن
هیچ نفهم!!!این سخن عنوان مکن خواهش نافهمی انسان مکن
لال شوم!کور شوم!کر شوم!!! لیک محال است که من خر شوم!!!
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks