غیر اصل به اون معنی که نه ولی ممکنه هارد refurbished باشه. شاید پاور مشکل داره شاید هم مادربورد.
هارد ها کاملا سوختن ؟ یعنی سیستم دیگه نمیشناسه ؟
کاربر شهرسختافزار
غیر اصل به اون معنی که نه ولی ممکنه هارد refurbished باشه. شاید پاور مشکل داره شاید هم مادربورد.
هارد ها کاملا سوختن ؟ یعنی سیستم دیگه نمیشناسه ؟
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
hichkas62 (16-01-20), SajjadKhati (16-01-20)
|
|
کاربر شهرسختافزار
هاردها روشن میشند و موتورشون حرکت هم میکنه . اما دیتکت نمیشند و به اصطلاح سکه میزنند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehrdad.A 88 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
refurbished را چجوری می تونم چک کنم ؟؟
کاربر شهرسختافزار
تا جایی که من میدونم اگر از جای معتبر خریده باشین و گارانتی معتبر هم داشته باشه باید نو باشه. مثلا توی ایسام اکثر هارد هایی که من دیدم refurbished هست، البته بعضی جاها renew هم مینویسن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میخوامستم ببینم هارد شناسایی میشه که از smart عکس بزارین که اونم نمیشه.
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
کاربر شهرسختافزار
هارد با گارانتی اصلی خریداری کنین ریفر نیست مثال سازگار،آواژنگ،ماتریکس،لای ف سرویس.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks