سلام به همه
دوستان یه هارد 1 ترا میخوام بگیرم که سرعتش برام مهمه در واقع برای نصب چند سیستم عامل میخوام
البته از اینایی که ssd هم داره نمیخوام فقط هارد
خودم چند مورد رو در نظر گرفتم ولی همیشه بهتره یه مشورتی هم بکنیم
چی رو پیشنهاد میدید
سلام به همه
دوستان یه هارد 1 ترا میخوام بگیرم که سرعتش برام مهمه در واقع برای نصب چند سیستم عامل میخوام
البته از اینایی که ssd هم داره نمیخوام فقط هارد
خودم چند مورد رو در نظر گرفتم ولی همیشه بهتره یه مشورتی هم بکنیم
چی رو پیشنهاد میدید
|
7970 (21-12-14)
اگر بودجتون مي رسه كه قطعا يك ssd با ظرفيت بالا بگيريد عالي مي شه
ولي اگر هارد خواستيد بهترين گزينه western digital caviar black هست
به نظرم 7200.14 Seagate STM100DM003 گزینه خوش قیمت و خوش سرعتی است و کم صدا ، با محدوده قیمتی 170
که با BLACK و حتی BLUE وسترن توی یک رنج هستند من که خیلی راضی هستم .
مقایسه این دو مدل لینک
AMD>INTEL (20-12-14)
با این تفاوت قیمت زیاد چرا تو یه رنج کارایی هستنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کیوان جان هارد وسترن بلک به دلیل دارا بودن 2 پردازنده مجزا برای خواندن و نوشتن در فشار بالا افت و لگ کمتری نسبت به سایر هارد دیسک ها دارد
برای نصب چند سیستم عامل در دجه اول پیشنهادم ssd است در مرحله دوم وسترن بلک و بعد از آن سایر موارد
اگر قصد خودکشی هم داری برای این کاربری وسترن گرین یا سیگیت 5400 دور بگیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7970 (21-12-14), AMD>INTEL (20-12-14), hamed 111 (21-12-14), M3RS4D 50062 (20-12-14)
|
بله تشکر!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بلوووو که جناب AMD>INTEL پیشنهاد دادن چیطوریاس؟
هارد بدی نیست ولی جزو سایر موارد دسته بندی میشه ( دسته سومی که عرض کردم )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شخصا برای کاربری شما سیگیت باراکودا را به وسترن بلو ترجیح میدم
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 21-12-14 انجام شده است
I M A N (20-12-14)
تفاوت زیادی با سیگیتهای موجود که سری 7200.14 هستند ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط keyone72 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Western Digital Caviar Blue 1TB Review (WD10EALX) | StorageReview.com - Storage Reviews
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks