SOHR@B (09-06-15)
سلام
هاردی میخوام بخرم برای
میکس ومونتاژ FullHD با Edius
به علاوهکپچر همزمان از 2 کارتمستقل با بیت ریت 19mbs با استفاده از TvHome و WinDVR3 و روزانه
سیستم روزی17-18 ساعت روشنه
بازی فقط مواقع بیکاری وشاید 2-3 روزی 1 ساعت
با این سیستم زیاد هارد ریکاوری میکنم که بازم همزمان با 2برنامه کپچر میشه و انتقال اطلاعات روی هاردای اینترنال واکسترنال کم وبیش
قطعات اصلی هم
H77-ds3h
i5 3470
16 gig
Evega gtx550 ti
535w Green
کلی فیلم وعکس شخصی وقدیمی هم دارم میخوام روش بندازم و امنیت حفظ ونگهداریشون برام خیلی خیلی با ارزشه وهمچنین وقتم کلی توی جابجایی فایلها تلف میشه که این خودش اعصابم خورد میکنه
خسته شدم از جابجاییهای مکرر اطلاعات و هزینه کردن
نکته مهم خرابی برد توی وسترن زیاد دارم ولی سیگیت بدسکتور///ودلیشم فقط میتونم ربط بدم به حرارت محیط سیستم تابستون زیر45 بندرت میرسه
Seagate یا Western بخرم؟؟
Purple و RED NAS اطلاعات خاصی ندارم ونمیدونم بدردم میخورن یا نه؟؟
حالا میخوام یه 3Tera بخرم برای نیازهای بالا چون دیگه رفت تا 2-3سال دیگه که قرونی نمیتونم هزینه کنم
هزینه تا 400هزار تومان
خیلی پیچیده و خاص شد نه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
SOHR@B (09-06-15)
|
رو وسترن خاوریار رد (red ) یه تحقیق بفرمایید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
هزینه بیشتر از400 نمیتونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SOHR@B برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حجم مورد نیازمم3 ترا بایت
هرچندکارایی برام شاخص مهمیه
تفاوتهای وسترن
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی حالا میگم این سری قرمزوسترن اگه بخوای ویندوز بزنیم مشکلی نداره باهاش؟
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 09-06-15 انجام شده است
با تشکر از همیاری دوستان نتیجه شد خرید
هارد 3ترا دسکتاپ باراکودا
البته اگر توان مال بیشتر مقدربود حتما سری قرمز از مارک WD رو تهیه میکردم ک واقعا گزینه شایسته ای هست
ولی این سری باراکودا هم کلی حرف برای گفتن دارن
AMD>INTEL (16-06-15), M3RS4D 50062 (13-07-15)
M3RS4D 50062 (13-07-15), SOHR@B (16-06-15), تاج (17-06-15)
|
بلآخره باراکودا گرفتم
نرسیده بدستم خراب بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه اهواز گیرم نیومد اینترنتی سفارش دادم خوب بسته بندی نکرده بودن و....
ولی یه تجربه مهم برای دوستان
خرابی هاردههای سیگیت کپسول بیشتره وسترنه
با اینکه اینو میدونستم وتجربه داشتم ولی بااینحال خرید کردم ودیدم نههههی!!!وضع همونه که هس
سیگیت وحساسیت بالاش به ضربه و فنا شدنش
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 11-07-15 انجام شده است
دادا مگه با چه پستی فرستادی اهواز که این بلا سرش اومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تهرانه و خواستی دوباره ارسال کنی یه خبر بده ببینم چیکار میشه برات کرد
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
AMD>INTEL (11-07-15), M3RS4D 50062 (13-07-15)
SOHR@B (11-07-15)
یه شرکت تو تهران
چندباریم ازش خرید داشتم ولی ایندفعه کاملا مشخص بود کسی ک هارد تو جعبه گذاشته وظاهرا بسته بندی میکنه هیچ اطلاعی از نوع قطقه نداره موقعی ک رسید دستم هارد تو جعبه بازی میکرد وتا زنگ زدم پشتیبانی انگاری منظر بودن یکی شکایتشون کنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
//لابد طرف فکرده چون هارد بدنش فلزی پس هیچیش نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 13-07-15 انجام شده است
M3RS4D 50062 (13-07-15)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks