majidw980 (06-04-14)
کاربر شهرسختافزار
دوستان بنظرتون سامسونگ evo. با ظرفیت 120 بگیرم یا 250 گیگ ?
قیمت 250 گیگ 200 هزار تومن گرون تره ...
کارم هم نصب ویندوز هست روش هست
یک مقدار سرعت خوندن و نوشتن این دو مدل فرق داره و 250 گیگ بالاتره
آیا این تفاوت خودش رو واقعا نشون میده یا آدم اصلا متوجه نمیشه ? و ارزش هزینه بیشتر رو نداره
ممنون از راهنمایی همه ی عزیزان و دوستان خوبم
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
majidw980 (06-04-14)
نظرم روی 256 گیگ هست . به دلیل اینکه ارزش داره فایلهای بیشتری روی SSD نگه دارید .بله تفاوت خودش رو نشون میده .چون از اینترفیس ساتا 3 استفاده میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
چه خطری واقعا از بیخ گوشم گذشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط dooste.man83 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خیلی ادم عجولیم و برای سرعتش فقط لازم داشتم اس اس دیو که بوت ویندوزو بیاره پایین تو گرونیه بازار 400 مایه دادم برای 60 گیگش و از خیر گرافیک 7950 بخاطر این گذشتم اگه بد بود واقعا دیگه هیچ راه پیش و پسی نمیموند
dooste.man83 (07-04-14)
کاربر شهرسختافزار
کلا ssd خیلی گرونه و ارزون هم نمیشه دیگه بیشتر از اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط majidw980 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم به بهترین رده بازدهیش رسیده
ولی کلا متاسفانه از مهمترین قطعات کامپیوتر هست
و تاثیر کاملی روی سرعت داره
Sent from my SGH-I317M using Tapatalk
من اینتل سری 520 دارم 120 گیگ که به راحتی نزدیک 500 و بیشتر حتی سرعت خواندن میده به من
DX400
*MoJtAbA* (07-04-14)
عضو VIP شهرسختافزار
دوست عزیز مشکلی که در تاپیک اول نشان دادید غیر طبیعی هست سرعت بسیار پایین تر از حتی ساتا 2 هست
چند تا مورد رو حتمی چک کنید :
1- اتصال به درگاه ساتا 3 در درجه اول بعد ساتا 2 قسمت eSata متصل نشده باشه
2- استفاده از کابل Sata 3 در مادربورد ها احتمال داره از دو کابل Sata2 و Sata 3 استفاده شده باشه
3- چک کردن بایوس مادربورد احتمال داره در ورژنی که شما استفاده می کنید دارای مشکل با سرعت هارد باشه
4- تست کردن همین SSD روی یک سیستم دیگه
5- استفاده از برنامه HD tune و چک کردن کامل هارد
لطفا نتایج رو اعلام کنید
با احترام
New Season
*MoJtAbA* (07-04-14), AMD>INTEL (07-04-14), mehrdad_ab (08-04-14), Siamak5561 (29-10-14), STUXNET (07-04-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks