تنها تفاوت توی حجمشون هست و توی ساختشون تفاوتی نیست.
سلام خدمت اساتید محترم
میخواستم بدونم از لحاظ کیفیت و سرعت بین فلش 64 و 32 تفاوتی هست؟(مقایسه بین دومدل یکسان با حجم متفاوت)
شما کدوم یک رو تو صیه میکنین از کدام برند؟
adata فلشهاش خوبه؟
|
تنها تفاوت توی حجمشون هست و توی ساختشون تفاوتی نیست.
تفاوتی از لحاظ سرعت ندارند . بستگی به حجم مورد نیاز شما دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi-78 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از بهترین فلش های موجود Blaze B10 از سیلیکون پاور هست .
Blaze B10 - فلش مموری بلیز B10
HEXATOR (27-03-15), M3RS4D 50062 (27-03-15), mahdi-78 (28-03-15)
من خودم Blaze B10 دارم
هرچی حجم فلش شما بیشتر باشه سرعتش هم بیشتره
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
M3RS4D 50062 (27-03-15), mahdi-78 (28-03-15)
میشه بیشتر توضیح بدید؟؟؟ یعنی همین مدل سرعت 128 ش بیشتر از 64 ش هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mahdi-78 (28-03-15), Mehrdad.A 88 (28-03-15)
آره سرعتش بیشتره تو لینکی که دادم برید سربرگ Feature تو خط دوم نوشته (Transfer rates may vary depending on capacity and system platform)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M3RS4D 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و در ادامه
128GB = Read 200 MBs/ Write 80 MBs
64GB = Read120 MBs/ Write 50 MBs
32GB = Read 90 MBs/ Write 40 MBs
16GB = Read 40 MBs/ Write 20 MBs
8GB = Read 40 MBs/ Write 10 MBs
آن که زندگی میکند باید بجنگد، کسی که نمیخواهد در این جهان بجنگد یعنی در جهانی که مبارزه مداوم قانون زندگیست حق زیستن ندارد.
M3RS4D 50062 (28-03-15), mahdi-78 (28-03-15)
|
[QUOTE=mahdi-78;315102]سلام خدمت اساتید محترم
میخواستم بدونم از لحاظ کیفیت و سرعت بین فلش 64 و 32 تفاوتی هست؟(مقایسه بین دومدل یکسان با حجم متفاوت)
شما کدوم یک رو تو صیه میکنین از کدام برند؟
adata فلشهاش خوبه؟[/QU
من از 32 گیگ ولی usb3 استفاده می کنم 1 ساله و راضیم سیلیکون باور m10 سرعتش 28 مگ در ثانیه در ضمن 64 من ندیدم ولی فرقی نداره شاید توی برندها سرعتش فرق کنه ولی دربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید کل سیلیکون باور این مدل که نام بردم عالی جواب داده و راضی کننده بوده .
mahdi-78 (28-03-15)
فلشهای adata چطوره؟
کسی تجربه کار کردن با این فلشها رو داشته؟
فلش های بدی نیستن ولی یه لول از سیلیکون پایین ترنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi-78 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لول=please type this word to english
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks