برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبسیار ممنون از پاسخ همه اساتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا سوال کوچیک که اگه منت بگذارید و جواب بدید رفتم برای خرید:
اول اینکه فرق pro 850 و evo 850 به اندازه 90-80 هزار تومن قابل توجه و توجیه پذیره؟
دوم اینکه همه از سامسونگ خوب میگن و نیز همه از گارانتی اون نا مطمئن هستند! به عنوان مثال لیون کامپیوتر زده 25 ماه گارانتی ولی ذکر نکرده کجا. یا کیمیا آنلاین زده 1 سال گارانتی شرکتهایی که اسم و رسم معروفی ندارن. مسئله گارانتی حائز اهمیت نیست؟ تمرکز خریدم روی همین سامسونگ باشه دیگه؟؟؟ و لطف کنید EVO و PRO رو هم مشخص کنید که معطلش نکنم. راستش به انجمن اعتماد کامل دارم. همین سیستم رو که ذکر کردم با راهنمایی انجمن و مخصوصا کاربر محترم آقا امید عزیز جمع کردم که واقعا راضیم. بنابراین نظر این انجمن برام حجت و هرچی بگین همونه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر...
Bookmarks