samsung 850 pro انتخاب خوبیه
david-ebi (14-09-15), M3RS4D 50062 (14-09-15), Mrp7 (14-09-15), SMHD (14-09-15), WHOAMI (19-12-15)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mrp7 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبسیار ممنون از پاسخ همه اساتیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دو تا سوال کوچیک که اگه منت بگذارید و جواب بدید رفتم برای خرید:
اول اینکه فرق pro 850 و evo 850 به اندازه 90-80 هزار تومن قابل توجه و توجیه پذیره؟
دوم اینکه همه از سامسونگ خوب میگن و نیز همه از گارانتی اون نا مطمئن هستند! به عنوان مثال لیون کامپیوتر زده 25 ماه گارانتی ولی ذکر نکرده کجا. یا کیمیا آنلاین زده 1 سال گارانتی شرکتهایی که اسم و رسم معروفی ندارن. مسئله گارانتی حائز اهمیت نیست؟ تمرکز خریدم روی همین سامسونگ باشه دیگه؟؟؟ و لطف کنید EVO و PRO رو هم مشخص کنید که معطلش نکنم. راستش به انجمن اعتماد کامل دارم. همین سیستم رو که ذکر کردم با راهنمایی انجمن و مخصوصا کاربر محترم آقا امید عزیز جمع کردم که واقعا راضیم. بنابراین نظر این انجمن برام حجت و هرچی بگین همونه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم تشکر...
بله ارزش داره مدل PROبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گارانتی رو از آقای جمشیدی پیگیر بشید . مطمئن ترین گارانتی رو برای فروش دارند .
توصیه میکنم از خودشون تهیه کنید که بابت گارانتی خیالتون راحت باشه .
M3RS4D 50062 (14-09-15), SMHD (14-09-15), خبات کریمی (14-09-15)
بله ممنون. حتمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط اینکه همه می دونن در کشور ایران اکثر گارانتیهای حتی معتبر خیلی اوقات تعهد لازم رو ندارن و مشتری فقط پول بیشتری بابت اسم گارانتی پرداخت میکنه و دلخوش به اسم گارانتی ست. ولی پای عمل که وسط میاد حتی شرکتهای معتبر به انواع دلایل بعضا بی ربط و صد من یه غاز از تعهدشون شونه خالی میکنن. برای خود من اونچه که از گارانتی این روزها مهمه اثبات اصالت کالاست. الان لیون و آریا همین هارد 128 pro رو 60 هزارتومن اختلاف قیمت دارن. واقعا چرا باید اینطوری باشه؟؟؟ آیا اصالت هارد سامسونگ می تونه مشکل داشته باشه؟؟ منظورم اینه که تقلبی و اصلی و یا تعمیری و از اینجور چیزا داره یا فقط به خاطر گارانتیه این اختلاف قیمت؟
ببخشید طولانی شد. سپاس ..
خبات کریمی (14-09-15)
خیلی از فروشگاه ها قیمت هاشون به روز نیست . یا قیمت رو کمتر میزنند . البته میتونید SSD زیر هم بگیرید گارانتی آواژنگ هم دارد . که مطمئن ترین گارانتی در ایران هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Crucial M550 128GB
ولی به نظرم جای نگرانی نیست . سامسونگ عملکرد بسیار مطلوبی دارد و خرابی بالایی هم اونطور که در جریان هستم ندارد .
SMHD (14-09-15), خبات کریمی (14-09-15)
استاد این Crucial M550 128GB با سامسونگ پرو خیلی فرق عملکرد داره؟؟ تفاوت قیمت بیش از 100 هست. (منبع: آریا) سامسونگ ارزش خرید داره در مقابل اینی که شما دوباره فرمودید؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته عملکرد و دوام برام مهمه در نتیجه اگه به قیمت بیارزه و شما صلاح بدونید سامسونگ رو میگیرم. اگه نیسبت به قیمتش توجیه نداره که همینو بگیرم.
خبات کریمی (14-09-15)
|
سامسونگ سریع تر هست . کروشیال یکی از قدیمی ترین و خوشنام ترین تولید کنندگان حافظه میباشد که همیشه کیفیت خوبی داشته .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر گارانتی کروشیال بهتره. کیفیت ساخت هر دو خوب هست . سرعت سامسونگ 850 کمی بیشتره
SMHD (14-09-15), خبات کریمی (14-09-15)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط SMHD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تفاوت این دو سری در طول عمر یا همون دوام بیشتر سری PRO هست و اگه زود به زود سیستم ارتقا نمیدین ارزش صرف هزینه بیشتر رو دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks