سلام ممنون از پاسخگوییتون.راستش همون یک ترابایت خوبه کلی هم پس و جو کردم اخرش به این چنتا مورد پایین رسیدم دوست داشتم نظر شما رو هم بدونم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
samsung 970 evo plus قیمت از 3/5 تا 4 میلیون
msi SPATIUM M390 NVMe M.2 قیمت 3/7
adata SPECTRIX S40G M.2 2280 قیمت 3/1 میلیون
adata LEGEND 750 PCIe Gen3 X4 M.2 2280 قیمت 2/7 میلیون
کروشیال P3 M.2 2280 قیمت 2/5 میلیون
راستش مدل سامسونگ خیلی گرون شده اونجا ها هم که ارزون میدن خیلی شناخت ندارم به اون فروشگاههای اینترنتی ولی خیلی تعریفش رو شنیدم از این مدل.ای دیتا رو هم بیشتر ارجی بیش رو دوس دارم اما اگه عملکردش پایینه نمیخام عملکرد رو فدای زیبایی کنم .البته مدل legend 750 رو هم دیدم اره مدل خوبیه نسبت به قیمت فکر کنم ارزش بالایی داره. در کل نظر خودتون رو میخام در این مورد بدونم هرچی بیشتر پرس و جو می کنم بیشتر وسواس می گیرم تو پیدا کردن و حساس میشم رو اعداد و ارقام درحالی که شایداصلا در عمل متوجه تفاوت این حافظه ها نشم.برای کاربرد گیمینگ که تنها فایل فشرده گیم رو نصب میکنم و روزی 4 یا 5 ساعت بازی می کنم کدوم رو صلاح می دونید.با توجه به هزینهای که میدم کدوم ارزش بیشتری داره.و گارانتی هم مهمه برام که خوب و مطمن باشه و پاسخگو.

Bookmarks